• Sunați-ne: 031-105-34-00
  • contact@profitpoint.ro

Despre noi

Caută Cursuri

Aici, la Profit Point, am pornit de la premisa că toată lumea merită să aibă acces la o educație de top. De aceea, scopul nostru este de a oferi servicii de educație și informare tuturor celor interesați să se dezvolte pe plan personal, economic, în domeniul investițiilor, al managementului sau vânzărilor. Pe data de 28 aprilie 2005 a început povestea Profit Point. De atunci, facem totul pentru a-i mulţumi pe clienţii noştri prin serviciile pe care le oferim.

Ce ne recomandă?

Faptul că ne respectăm cu stricteţe angajamentele faţă de clienţi. Astfel, ne-am câştigat încrederea deplină față de clienții noștri, atât față de cei noi, cât și faţă de cei care ne-au rămas alături încă din prima noastră zi de activitate.

Cursurile sunt adaptate unui stil de viață activ. De aceea:
-durata unui curs poate varia de la o zi până la 3 săptămâni
-cursurile se pot desfaşura şi în weekend

Datorită faptului că suntem organizaţi pentru a atinge eficienţa optimă, cursurile se desfăşoară în mai multe orașe din România, simultan: București, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara.

Pentru că vă prezentăm cele mai bune servicii, prin Profit Point vă oferim cursuri acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări. Ne asigurăm că oricine poate urma un curs de acest calibru. De aceea cursurile sunt organizate şi individual, şi pentru începători, şi chiar pentru persoane cu studii superioare sau fără studii superioare (pentru o parte dintre cursuri).
Aşadar, dacă vrei să urmezi un domeniu nou sau să înveți mai multe despre cel în care activezi deja, vino la Profit Point.

Cum te ajută experienţa Profit point?

Poţi deveni unul dintre clienţii mulţumiţi de cursurile pe care le oferim şi absolvind programele educaţionale şi trainingurile noastre vei evolua pe plan profesional.

-Recunoaştere la nivel european
-Experienţă (Singura de acest gen din România!)
-Licenţiere
-Acreditări ANC
-Specializări

Posibilităţile sunt nenumărate, te încurajăm şi te sprjinim în orice domeniu ai alege!

echipa

Armando Goldman

Formator
Armando Goldman

Armando este o persoană foarte ambiţioasă ce nu se va lăsa bătut până ce nu te va face să înţelegi cu adevărat cursul pe care îl urmezi. Cu un fler deosebit, el va fi cel care îşi va da seama de calităţile tale şi te va îndruma în direcţia de care ai nevoie.

Fiind intuitiv şi receptiv, Armando va fi lângă tine şi te va ajuta să îţi descoperi punctele forte, dar şi pe cele slabe. Pentru că este prietenos şi sociabil, îţi va fi uşor să relaţionezi cu el, de aceea este mentorul de care ai nevoie.

Bogdan Barnea

Formator
Bogdan Barnea

Bogdan este ambiţios şi dornic de muncă pentru lucrurile pe care şi le doreşte cu adevărat. Este o persoană precaută şi atentă şi nu îi place niciodată să întârzie la întâlniri. Fiind un om foarte perseverent, Bogdan te va ajuta să te dezvolţi şi va fi lângă tine la fiecare pas.

Îi plac provocările, de aceea va încerca să ajute pe oricine îşi doreşte să îi devină discipol. Dacă intenţionezi să ai un trainer care să fie mereu alături de tine şi care să te îndrume pentru a ajunge să cunoşti totul din domeniul în care vrei să te dezvolţi, Bogdan e alegerea potrivită pentru tine.

Alexandru Chirilă

Formator
Alexandru Chirilă

Alexandru este o persoană extrem de activă, care se simte foarte bine atunci când îşi urmează impulsurile. De aceea, dacă îţi doreşti un training dinamic, care să te ţină în alertă, Alexandru este cel de care ai nevoie.

Este o persoană foarte expresivă, de aceea îi va fi foarte uşor să îţi explice şi să te facă să înţelegi cursurile pe care vrei să le urmezi. Pentru că este o persoană pozitivă, îi este cu atât mai facil să păstreze o atmosferă în care vei putea reţine mult mai uşor informaţiile de care ai nevoie.

Abonează-te la:
Newsletter