Andrei Zaharia

Prezentare trainer
Trailer
Cursurile trainerului
Analiza Fundamentală (3 module) (715 RON)
108 min

Curs complet de Analiză Fundamentală. După pargurgerea celor 3 module vei avea o imagine mult mai clară și vei înțelege exact care sunt cele mai importante aspecte cu privire la Analiza Fundamentală.
Vei cunoaște sursele de unde obții informații, dar și modul de gândire pe care trebuie să îl practici pentru a transforma informația în profit.

Smart Invest Premium (4 module) (1150 RON)
174 min

Bazele tranzacționării automatizate - cum funcționează un robot de tranzacționare. Explicarea softului Smart Invest Premium astfel încât la finalul celor 4 module tu vei înțelege exact cum funcționează, ce strategii folosește, cum să îl setezi, cum să faci teste în istoric, astfel încât în momentul în care începi să folosești acest robot să ai controlul asupra lui.

Inteligență Emoțională (2 module) (535 RON)
81 min

Cursul face accentul pe importanța laturei de inteligență emoțională. Sunt foarte mulți investitori care au acces la informații, care au cunoștintele necesare pentru a investi. Aceste lucruri nu sunt însă suficiente pentru a genera profit în mod constant.
Inteligența și stabilitatea emoțională sunt printre cele mai importante aspecte când discutăm despre administrarea riscurilor.

Posibilități Investiționale (235 RON)
36 min

Cele mai importante aspecte pe care trebuie să le cunoști în cazul în care te gândești să începi să investești.
Discplina și organizarea eficientă când vine vorba despre finanțele personale nu sunt lucruri întâmplătoare.
Învață din acest curs ce posibilități investiționale ai, indiferent de nivelul de experiență la care ești acum.

Întrebări frecvente

General

Cine este Profit Point?

Profit Point este o platformă educațională care facilitează accesul românilor la educație financiară și educație investițională.

Indiferent că discutăm despre finanțe personale, investiții în piețe financiare, sisteme automatizate, Profit Point livrează o experiență de top prin cursuri online. Modulele sunt disponibile în orice zi, la orice oră, de pe laptop, tabletă sau mobil.

Ce include plata în platforma Profit Point?

Plata include accesul (nelimitat/7 zile) la un curs sau la o categorie de cursuri. Pe platformă vei găsi mai multe tipuri de plăți. Plata unică pentru acces la un singur curs și plata pentru o anumită categorie de cursuri. Cursurile sunt realizate doar de experții Profit Point și abordează teme de interes atât pentru începători cât și pentru persoane cu experiență.

De unde pot urmări?

Cu Profit Point ai posibilitatea să profiți de educație de oriunde, oricând. Poți învață din cursurile tale preferate de la calculator, laptop, tabletă sau mobil.

Ce cursuri sunt potrivite pentru mine?

Profit Point îți oferă peste 30 de cursuri cu o varietate de categorii precum Finante personale, Investiții, Tehnici de Tranzacționare, Tehnici de Analiză și Tranzacționare Algoritmică. Cursurile au fost concepute astfel încât să existe diversitate și în funcție de gradul de experiență. Astfel, indiferent că ești începător, intermediar sau avansat vei găsi cu ușurință cursurile potrivite ție.

Cât de des se actualizează conținutul platformei?

Profit Point își propune să actualizeze în permanență conținutul platformei educaționale cu programe și cursuri noi astfel încât tu să ai un motiv întemeiat să te întorci la platformă în mod constant. În acest domeniu nu încetăm să învățăm. Educația înseamnă profit de aceea actualizăm în permanență conținutul platformei.

Prețuri și metode de plată

Cum se plătește?

Platforma Profit Point îți oferă posibilitatea să faci plata online direct de pe site, printr-un sistem de plăți securizat, verificat și certificat. De asemenea plata se poate face și prin transfer bancar.

Sunt categorii de cursuri unde poți avea acces la toate cursurile printr-o singură plată. Ori îți poți alege un anumit curs pe care îl dorești cu posibilitatea de a achita doar cursul respectiv.

Se plătesc taxe precum TVA?

În factură se regăsește prețul cursului + TVA. Există posibilitatea de recuperare a TVA-ului conform legislației în vigoare.

Există garanția serviciului prestat?

Profit Point are ca scop să ofere acces la educație la un standard de calitate de nivel înalt și să îți oferim cea mai bună experiență în acest domeniu. Dacă Profit Point nu este potrivit pentru tine scrie-ne pe adresa de email în termen de 30 de zile de la achiziționarea cursului și îți vom returna plata integral.

Cum îmi pot închide contul de pe platforma Profit Point?

Dacă îți dorești să îți ștergi contul de utilizator de pe platforma Profit Point, intră în setările contului, urmează procedura pentru ștergere cont.
Dacă ai mai multe întrebări, cu încredere te rugăm să ne contactezi.

Cursuri recomandate
Încearcă câteva din cursurile noastre
Introdu adresa de email și îți vom trimite câteva mostre din cursurile și resursele tale favorite
Profit Point 4
Businesses
Cotatii speciale pentru pachete corporate sau de grup
Primeste o Cotatie - deschide un formular de Contact
Primeste o Cotatie
Învață de la experți Înscrie-te la curs