Ce nu te învață școala, dar înveți la cursuri Profit Point?

Pentru că Educația Financiară nu este încă o materie obligatorie în școală, majoritatea tinerilor își încep viața de adulți fără să aibă noțiunile de bază necesare administrării banilor personali. Majoritatea oamenilor nu stăpânesc noțiunile de educație financiară de bază, care deși ni se par elementare nu sunt folosite adecvat. Prin cursuri, Profit Point își propune să te ajute să îți completezi cunoștințele de educație financiară. Economisește înainte să cheltuiești. Oricât de mici ar fi veniturile tale, dacă îți creezi un obicei de la primul salariu să economisești măcar 5%, chiar dacă recomandat este minim 10%, banii se vor acumula în contul tău fără să simți. Așa îți vei putea pune bazele fondului de urgență, planului de pensionare și vei putea economisi pentru vacanța dorită. Indiferent câți bani câștigi, trebuie să înveți să economisești. Cheltuie inteligent cu ajutorul bugetului personal. Dacă știi cât de mult cheltuiești și pe ce, la Profit Point cursuri vei învăța cum să îți administrezi mai bine banii, îți vei crește sentimentul de securitate financiară și vei evita consumul exagerat. Nu uita, cheltuie mai puțin decât câștigi și vei lua decizii financiare mai înțelepte.  Folosește creditul cu înțelepciune. Chiar dacă poți să ai aproape tot ceea ce îți dorești imediat prin intermediul creditului este mult mai bine să economisești pentru a-ți satisface dorințele. Astfel nu vei plăti dobândă pentru ceea ce îți dorești și este posibil până economisești suma necesară să realizezi că nu ai nevoie de lucrul respectiv sau că este prea scump. Amânarea satisfacerii dorințelor este o lecție pe care dacă o înveți din timp te va ajuta să îți administrezi mai bine finanțele personale. Deși unele credite nu pot fi evitate, cum este cazul creditul ipotecar, trebuie să fii atent atunci când folosești cardul de credit sau creditul până la salariu și să fie primele pe lista ta de priorități pentru a evita dobânzile foarte mari. Cumpără mai mult cu mai puțin. Alegând să folosești cardul de credit la plata utilităților accepți să adaugi dobândă facturilor tale, astfel aceste plăți iau bani din buzunarul tău. Dacă nu poți plăti cash ceea ce îți dorești înseamnă că nu trebuie să faci acea achiziție. Dacă înțelegi cum funcționează creditul vei putea cumpăra mai mult cu mai puțin. 
Urmăreşte-ne şi pe pagina de Facebook!
Asumă-ți riscuri când ești tânăr, pentru că ai tot timpul să recuperzi eventualele pierderi. Primele lecții ale investițiilor sunt să te îmbogățești încet, să diversifici pentru a reduce riscul, minimizând costurile și eliminând emoțiile din deciziile de investiții. Să înțelegi cum lucrează banii este primul pas în a pune banii să lucreze pentru tine. Capitalizarea dobânzii sau dobânda compusă înseamnă să câștigi dobândă la dobândă, sau profit la profit, adică să lași banii obținuți din investițiile tale să lucreze pentru tine. Fă ceea ce vrei mai devreme. Economisind acum și aderând la un fond de pensii, vei putea să te pensionezi mai devreme, pentru a face mai repede ceea ce îți dorești. Economisind mai mult acum vei reuși să îți realizezi visurile mai repede. Protejează-ți sănătatea, viața, familia și bunurile! Înțelegându-ți nevoile de asigurare și produsele existente pe piață poți face cele mai bune alegeri. Trebuie să înțelegi produsele de asigurări, să compari opțiunile și costurile și să faci alegerile care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Nimeni nu te-a învățat să-ți faci un Plan Financiar, dar situația economică de astăzi îți cere să te asiguri că ai acoperit toate aspectele vieții tale financiare.
Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia

x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate