Curs Gratuit

De la o anumită vârstă trebuie să începem a ne gândi la momentul în care va veni vremea să renunțăm la serviciu. Iar în situația în care veniturile pentru o pensie decentă nu vin peste noapte și pensia de la stat s-ar putea să nu fie suficienta pentru a-ți acoperi nevoile, economisirea banilor de la vârste fragede devine esențială. Cu cât începi să economisești mai devreme, cu atât efortul necesar pentru a strânge o anumită sumă la vârsta pensionării se reduce substanţial.

Ca să ajungi la o pensie de 800-1000 euro pe lună, trebuie să strângi o sumă de aproximativ 150 mii euro până la vârsta de pensionare. Iar pentru aceasta, ai nevoie să economisești încă de la o vârstă fragedă cam 100 euro pe lună, timp de 45 ani. Prin urmare, dacă vrei să ai o pensie decentă la bătrâneţe, ești nevoit să economisești o parte însemnată din salariu.

Tu de câți bani ai avea nevoie să te pensionezi? Cum să economisești și să investești pentru a avea o viața financiară sănătoasă chiar și atunci când nu mai ești în putere?

Răspunsurile la toate aceste întrebări le vei afla de la mentorii noștri, care te vor ajuta să-ți construiești un plan eficient pentru varsta de pensionare, astfel ca tu să fii împlinit financiar. Tot aici vei face simulări de calcule și vei învăța să îți calculezi eforturile financiare pentru pensionare.

Prin acest curs te vei asigura cu un volum suficient de educație financiară și vei afla cum să economisești constant ca să obţii un randament pentru suma pusă deoparte an de an.

Pentru cine este acest curs?

Cursul este dedicat celor care vor sa iși planifice bugetul pentru vârsta de pensionare, dar și celor care vor să obtină independența financiară prin educație. Daca ești motivat să-ți asumi controlul finanțelor personale înainte de pensionare, înregistrează-te la acest curs!

Ce voi învăța?

  • Vei reuși să-ți faci un plan eficient pentru obținerea independenței financiare la varsta de pensionare;
  • Îți vom oferi modelele noastre de planuri și strategii pentru o planificare financiară reușită;
  • Vei însuși informații valoroase și concepte esențiale prin aplicarea în practică a planului financiar de pensionare;
  • Te vom învăța cum să obții avantaje din creșterea valorii activelor;
  • Vei afla care sunt măsurile imediate pe care ar trebui să le iei pentru economisi sume mari în contul tău de investiții și pensionare;
  • Vei învăța cum să minimizezi cheltuielile și taxele la varsta de pensionare;
  • Vei studia strategii eficiente de maximizare a veniturilor;

Ce voi primi in urma absolvirii cursului

  • Ai șansa să interacționezi cu colegii din grup, să inițiezi dialoguri și să-ți împărtăși cu ei ideile. ;
  • Trainerii noștri îți vor răspunde la orice întrebare, îți vor oferi sfaturi și idei noi;
  • Diplomă de participare;

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!