Curs Roboți

Cel mai nou curs de Trading Algoritmic! Tranzacționează cu succes pe pietele financiare internationale prin dezvoltarea propriilor programe automatizate și a scripturilor!

Rezervă-ți locul!
Medium

Traineri

Expertii care vor efectua acest curs

Caracteristici

Pentru cine este cursul?

  • Pentru traderii care vor să capete experiență în programare;
  • Pentru programatorii care vor să tranzacționeze pe bursă;
  • Pentru traderii care doresc să dezvolte propriile programe automatizate și scripturi pentru tranzacționare;
  • Pentru începătorii în programarea MQL4 care vor să-și dezvolte abilitățile!

Despre Curs

Ești trader și vrei să afli cum poți tranzacționa simplu, rapid și eficient? Devino programator MQL4 și beneficiază de avantajele tehnologiei informaționale!

Dacă ți-ai propus să tranzacționezi prin algoritmi sau expert advisors, nu e nevoie să reinventezi roata! Noi te învățăm cum să-ți dezvolți abilitățile în programare, astfel ca tu să-ți poți creea propriile sisteme și programe de trading automatizate!

Am dezvoltat un curs intensiv pentru programarea în MQL4, bazându-ne pe experiențele traderilor și programatorilor avansați.

Este probabil cel mai eficient și mai complet curs de programare pentru crearea și implementarea în trading a roboților de tranzacționare prin limbajele de programare MQL4, și este potrivit pentru începătorii în programare și pentru traderi!

Cursul este exemplificativ și conține informație succintă care se parcurge extrem de repede.
Vei studia cele mai importante reguli pentru eficientizarea tranzacționării la bursă!
Îți vei dezvoltați abilitățile de programare în MQL4 și vei învăța să iei decizii corecte atât în tranzacționarea manuală, cât și în cea automatizată.

Tot aici vei învăța să creezi roboți de tranzacționare și scripturi prin prisma propriilor idei, devenind astfel un trader cu abilități de programator MQL4!

Mai exact ce vei obține de la acest curs?

  • Vei studia cum poți să tranzacționezi mai ușor și mai rapid prin prisma propriilor idei, dezvoltând sisteme automatizate de trading
  • Vei învăța cum să creezi scripturi și roboți de tranzacționare in MQL4
  • Vei ști cum să identifici o strategie profitabilă
  • Vei afla cum să automatizezi diferitele aspecte ale tranzacționării care pot fi greu de configurat manual: de la sarcini simple de tranzacționare la strategii de tranzacționare complexe
  • Vei explora conceptele de bază în programarea MQL4 în comun cu alte limbaje de programare (C ++, Java, Javascript etc.)