Interviu: De vorbă cu Kacso Bernad, cursant Profit Point și Trader Optimum Invest

Meseria de trader este una de vis. Traderii recunosc că lipsa unui șef și programul flexibil, face ca acesta să fie cel mai invidiat job din prezent. Dar odată cu lista de beneficii, vine și lista cu responsabilități. Cea mai bună dietă pentru un trader sunt cunoștințele, învățarea continuă și atenția sporită la oportunitățile pieței.

Toate aceste lucruri se învață la Profit Point încă de la primele ore de cursuri, pentru că vrem traderi de calitate. Kacso Bernad povestește despre experiența lui la Profit Point.

1. Există păreri împărţite privind job-ul de trader – cum ai ajuns să fii interesat de un astfel loc de muncă?

Datorită posibilităților și programului flexibil.

2. Posibilitatea de a colabora cu Optimum Invest nu prevedea obligatoriu şi urmarea cursurilor Profit Point, dar totuşi tu le-ai ales. De ce? 

[fbLink]

Avantajelor oferite de curs (ghid prin jungla de informații relevante sau nu). Informații relevante selectate de specialiști cu experiență. Am încercat ca și autodidact, dar timpul necesar acumulării cunoștințelor este prea lung.

3. Cum ţi s-a părut întreg procesul de educaţie financiară – greu sau uşor?

Ușor. Datorită modului de abordare și amabilitatea specialiștilor Profit Point.

4. Ce ai apreciat cel mai mult în cadrul pregătirii tale cu specialiştii Profit Point? Ne poţi da un exemplu concret, care ţi-a rămas întipărit în minte? 

Calmul specialiștilor în orice situație (ex: întrebări și răspunsuri stupide). Amabilitatea de a răspunde la orice întrebare.

5. Există diferenţe între ceea ce ai crezut că se va întâmpla, înainte de angajare, şi ce ai descoperit ulterior? 

Diferențele au fost între ce am înțeles la început și ce am înțeles ulterior după ce am mai acumulat cunoștințe. Majoritatea cunoștințelor le-am dobândit datorită specialiștilor Profit Point.

[callmeButton]

6. În încheiere, din propria experienţă, care crezi că sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze cineva care doreşte să devină trader? 

Să urmeze un curs de Senior trader la Profit Point (orice drum durează mai puțin cu un ghid). Să se perfecționeze continuu. După ce devine trader să învețe și mai mult. Tranzacții cât mai multe și să participe la concursuri de trading (în timpul procesului de învățare).

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!