Interviu: De vorbă cu Pătrașcu Răzvan, cursant Profit Point și Trader Optimum Invest

imgpsh_fullsize

Este uimitor cum evoluează tinerii din ziua de astăzi, de câtă maturitate și responsabilitate dau dovadă unii. Printre aceștia se numără și Răzvan Pătrașcu, un caracter deosebit, plin de curaj și pasiune pentru domeniul tranzacțiilor, care a reușit să obțină un contract de colaborare cu partenerul nostru, Optimum Invest. Un tânăr ambițios și plin de încredere în forțele proprii, care cu siguranță va avea parte de o carieră frumoasă în trading.

Ce părere are Răzvan despre această activitate și despre cursurile Profit Point, descoperim în următoarele răspunsuri:

1. Există păreri împărţite privind job-ul de trader – cum ai ajuns să fii interesat de un astfel loc de muncă?

Vă spun sincer că nu știam înainte ce înseamnă această meserie, bineînțeles că aflasem despre această activitate de pe internet sau site-urile media, însă nu asta m-a convins. Totul a început după ce am depus mai multe cv-uri la diferite companii, iar Profit Point mi-a oferit un interviu. Abia după această întâlnire am aflat despre ce este vorba, pe parcurs am acceptat să particip la cursul teoretic, ulterior la cursul practic, așa acest drum profesional s-a conturat din ce în ce mai bine, astăzi reușind să colaborez cu Optimum Invest.

2. Posibilitatea de a colabora cu Optimum Invest nu prevedea obligatoriu şi urmarea cursurilor Profit Point, dar totuşi tu le-ai ales. De ce? 

[fbLink]

Cu siguranță dacă cineva se va interesa despre aceasta meserie va găsi o mulțime de informații, mai ales de pe internet. Totuși, cunoscându-mă, cred că am fost norocos că nu m-am întâlnit pentru prima oara cu informațiile necesare de pe internet, ci de la cursurile Profit Point. Spun asta deoarece aceasta este o meserie care trebuie tratată foarte serios, la fel ca oricare alta, iar cum medicul, avocatul, ori polițistul nu poate acumula informațiile necesare singur de pe internet sau altă sursă, nici pentru a deveni trader nu poți face acest lucru. De aceea, părerea mea este că aceste cursuri sunt necesare.

3. Cum ţi s-a părut întreg procesul de educaţie financiară – greu sau uşor?

Am crezut în mine că voi reuși să fac asta, chiar dacă de multe ori mă gândeam că nu pot să fac unele lucruri. Însă, dacă cineva le face, cu siguranță le pot face și eu. Asta m-a ajutat să îmi urmez planul, care credeți-mă este la început.

4. Ce ai apreciat cel mai mult în cadrul pregătirii tale cu specialiştii Profit Point? Ne poţi da un exemplu concret, care ţi-a rămas întipărit în minte? 

Am tratat aceste cursuri cu maximă seriozitate, cred că asta a văzut și trader-ul, Valentina Arcana, căruia îi mulțumesc că a fost lângă mine și m-a sprijinit pe întreg parcursul. Cu siguranță asta m-a ajutat să am încredere că voi reuși.

5. Există diferenţe între ceea ce ai crezut că se va întâmpla, înainte de angajare, şi ce ai descoperit ulterior? 

Da. După ce am fost la interviu am vrut să mă interesez pe diferite site-uri despre aceste cursuri și ce înseamnă ele. Pe internet nu am găsit nicio informație care să mă facă să am încredere în această companie și să continui. Totuși am acceptat știind că nu am nimic de pierdut dacă urmez cursul teoretic gratuit, iar aici mi-am dat seama că am acumulat informații serioase despre trading. Am avut încredere în mine și am reușit. Dacă nu urmam cursurile și mă opream după ce am citit recenziile, nu mai eram astăzi aici.

[callmeButton]

6. În încheiere, din propria experienţă, care crezi că sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze cineva care doreşte să devină trader? 

Trebuie să se intereseze despre această meserie și să nu fie influențat de către alte persoane, deoarece dacă va face asta nu va putea să ia o decizie 100% corectă. După cum am zis, sunt de părere că fără o bază formată din aceste cursuri de specialitate nu poți reuși să devii trader. Cel mai important lucru aș putea spune că ar trebui să fie o regulă pentru fiecare, în orice domeniu: Să crezi în tine!

Îți urăm mult succes în continuare Răzvan!

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!