INTERVIU: De vorbă cu Sorin Roşu, cursant Profit Point şi trader Optimum Invest

De peste zece ani, povestea Profit Point este una de succes, în care relaţia dintre echipa noastră de specialişti şi cursanţii ce ne-au călcat pragul s-a dezvoltat în cel mai armonios mod posibil. Cu toate acestea, am realizat şi cât de importantă este transparenţa, în ceea ce priveşte întreaga noastră activitate, pentru cei care nu ne cunosc.

Motiv pentru care vă invităm să îl cunoaşteţi pe Sorin Roşu, unul dintre cursanţii Profit Point care a reuşit să încheie o colaborare mai mult decât productivă cu Optimum Invest, în calitate de trader.

1. Există păreri împărţite privind job-ul de trader – cum ai ajuns să fii interesat de un astfel de loc de muncă?

Probabil răspunsul meu este unul pe cât de simplu, pe atât clasic, pe care îl auziţi peste tot – am vrut să fac o schimbare. Pur şi simplu ajunsesem în punctul în care ceea ce aveam nu mai era suficient, simţeam nevoia de mai mult. Sigur, mă refer atât profesional, cât şi financiar. Aveam nevoie de o independenţă financiară pe care job-ul de atunci nu avea cum să mi-o ofere vreodată.

Aşa că, în căutările mele, am dat peste oferta Profit Point – Optimum Invest şi am aplicat online. M-am gândit că am mai mult de pierdut dacă rămân în continuare să mă complac în rutină.

[fbLink] 2. Posibilitatea de a colabora cu Optimum Invest nu prevedea obligatoriu şi urmarea cursurilor Profit Point, dar totuşi tu le-ai ales. De ce?

Sincer, mi-am dat seama de la început că nu am cunoştinţele necesare şi fără ele nu aveam cum să reuşesc să obţin oferta. Motiv pentru care am preferat să mă pun la punct şi să înţeleg sistemul într-un cadru profesionist. Plus că, pregătirea iniţială – acel curs teoretic de 5 zile, este gratuită. Era clar în avantajul meu să particip la cursurile Profit Point.

3. Cum ţi s-a părut întreg procesul de educaţie financiară – greu sau uşor?

Undeva la mijloc, dar asta în primul rând datorită trainer-ului care s-a implicat şi m-a sprijinit pe tot parcursul pregătirii mele. Recunosc că volumul de cunoştinţe care trebuie asimilate este mare. De fapt, toată activitatea necesită muncă şi implicare şi fără puţin efort din partea celui care vine la curs, nu au cum să se vadă rezultate bune.

4. Ce ai apreciat cel mai mult în cadrul pregătirii tale cu specialiştii Profit Point? Ne poţi da un exemplu concret, care ţi-a rămas întipărit în minte?

M-a impresionat cu adevărat că, oricând aveam întrebări legate de pregătire, mi s-a răspuns prompt şi pe moment. Uite, ca un exemplu concret, mi-am sunat trainer-ul la zece seara şi el mi-a răspuns fără nicio ezitare, ajutându-mă şi îndrumându-mă. Contează enorm!

[callmeButton] 5. Există diferenţe între ceea ce ai crezut că se va întâmpla, înainte de angajare, şi ce ai descoperit ulterior?

Diferenţe? Diferenţa este că înainte de angajare nu am ştiut nimic despre acest domeniu, dar după am descoperit un mod de a trăi! În schimb, după ce am terminat cursurile, am rămas în continuare sprijinit de trainer-ul alături de care am făcut pregătirea la Profit Point. Am descoperit mai târziu că există foarte multe păreri negative împrăştiate pe Internet mai ales de cei care nu au reuşit să ia examenul la finalizarea cursurilor. Sincer, am fost mirat – eu sunt exemplul clar că se poate şi sunt mai mult decât mulţumit. Dar, după cum am spus mai sus, trebuie să vrei, să îţi placă şi să faci un efort considerabil. Sprijinul există!

6. În încheiere, din propria experienţă, care crezi sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze cineva care doreşte să devină trader?

Mai întâi, să urmeze cursurile Profit Point. Apoi, să se implice 100% în programul de pregătire, să acorde maximă atenţie cursurilor, să îşi aloce un minim de 3 ore pe zi pentru studiu şi practică. Dar cel mai important, să aibă încredere în propriile forţe, iar când susţine examenul să meargă strict pe mâna lui!

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!