Interviu: De vorbă cu Tudorașcu Florin, cursant Profit Point și Trader Optimum Invest

Rezultatele niciodată nu întârzie să apară acolo unde munca, răbdarea și pasiunea pentru acest domeniu sunt puse pe primul loc. Acest lucru este încă o dată demonstrat de Florin Tudorașcu, proaspăt trader și colaborator cu Optimum Invest. poza Ce părere are Florin despre această activitate și despre cursurile Profit Point, descoperim în următoarele răspunsuri:
  1. Există păreri împărţite privind job-ul de trader – cum ai ajuns să fii interesat de un astfel loc de muncă?
M-a fascinat de la început pentru ca îmi oferă doza necesară de adrenalină în fiecare zi.
  1. Posibilitatea de a colabora cu Optimum Invest nu prevedea obligatoriu şi urmarea cursurilor Profit Point, dar totuşi tu le-ai ales. De ce?
Cursurile de la Profit Point au fost temelia cunoștințelor mele în tranzacționare. Le mulțumesc colegilor pentru răbdare și înțelegere.
  1. Cum ţi s-a părut întreg procesul de educaţie financiară – greu sau uşor?
Foarte greu. În primul rând, a fost o muncă cu însumi, au fost multe momente în care am vrut sa renunț, însă am făcut o pasiune din asta și mă ”hrănesc” cu ea.
  1. Ce ai apreciat cel mai mult în cadrul pregătirii tale cu specialiştii Profit Point? Ne poţi da un exemplu concret, care ţi-a rămas întipărit în minte?
Nu-mi vine în minte un exemplu anume, tot procesul de pregătire a fost excelent.
  1. Există diferenţe între ceea ce ai crezut că se va întâmpla, înainte de angajare, şi ce ai descoperit ulterior?
Da. La început visam că e ușor, dar pe parcurs am realizat că doar prin muncă și voință voi ajunge acolo unde îmi doresc. [callmeButton]
  1. În încheiere, din propria experienţă, care crezi că sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze cineva care doreşte să devină trader?
Trebuie să-ți placă, apoi să înțelegi mecanismul, principiile și analiza, alimentat de voință, muncă și iar muncă. Îți urăm mult succes în continuare Florin!
Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!