Image Alt

Iurie Miron

Profit Point mi-a oferit lecții de viață foarte utile, una dintre ele fiind “Învinge sau vei fi învins”. Datorită oamenilor care mă înconjoară am înțeles că succesul nu este doar un termen vag, iar independența financiară nu este ceva de neatins.

„Profit Point mi-a oferit lecții de viață foarte utile, una dintre ele fiind “Învinge sau vei fi învins”. Datorită oamenilor care mă înconjoară am înțeles că succesul nu este doar un termen vag, iar independența financiară nu este ceva de neatins.”

Schimbarea vieții .

Privesc la fiecare zi, ca la o nouă oportunitate. Așa gândesc astăzi, după ce viața mea s-a schimbat complet. Terminasem liceul și m-am îndreptat spre o facultate cu profil economic, pe care am absolvit-o cu dorința de a ajunge un specialist în „Finanțe și Bănci”.

Realitatea mi-a arătat că visurile și prezentul sunt două linii paralele, iar în momentul în care am început să lucrez în domeniul bancar, am înțeles că ”Lupul de pe Wall Street” nu își găsește locul în spatele unui birou.

Posibilități infinite .

Am îmbrățișat cu toată deschiderea oportunitatea de a urma cursurile de educație financiară, susținute de Profit Point. Intrasem într-o lume nouă, dinamică, eram înconjurat de oameni plini de ambiție și dorința de a obține mai mult de la o zi la alta.

După terminarea cursului, mi-am dorit să fac parte din echipa Profit Point, iar șansa aceasta mi-a fost oferită, eu acceptând-o fără ezitare.

Introvertit fiind, m-am văzut în postura de trainer din care trebuia să susțin cursurile în fața oamenilor, să le explic informația într-un mod interactiv și captivant, iar acest lucru m-a scos din zona de confort: totul pentru scopul meu – acela de a deveni mai bun. Mi-am creat o mentalitate corectă, prin care singurul meu concurent eram eu, cel de ieri, și îmi impuneam să-mi depășesc limitele zilnic. Am învățat să nu mă mulțumesc cu ceea ce am, ci să tind la mai mult din punct de vedere financiar, personal și profesional, iar riscul mi-a devenit prieten în loc de inamic pentru ca am înțeles cum să mă comport cu acesta. Am evoluat rapid în cadrul companiei și cred că la baza acestei evoluții a stat mentalitatea pe care mi-am format-o aici. Fiind înconjurat de oameni de calitate, nu ai cum să nu îți creezi niște obiceiuri sănătoase și o gândire de învingător.

M-am afundat atât de mult în zona de dezvoltare profesională, încât nu am observat cum trece timpul pe lângă mine și într-o bună zi m-am “trezit” în scaunul de director. Să zic că mi-a fost ușor e ca și cum nu aș spune nimic. Acela a fost momentul în care au început provocările adevărate. Am fost nevoit să mă adaptez rapid noilor responsabilități, să-mi dezvolt comportamentul adecvat acestei poziții și noi obiceiuri.

Profit Point mi-a demonstrat că oricine își poate schimba viața spre bine, iar astăzi mă ghidez după un principiu care are un loc special în sufletul meu: „Omul nu este vinovat dacă s-a născut sărac, însă e 100% vina lui dacă și-a trăit viața în sărăcie”. Noi nu putem alege unde și cum să ne naștem, însă cum ne trăim viața depinde doar de noi și de valorile noastre.

Începutul Profit Point

La început, Profit Point avea deschis un singur sediu: cel din București, unde pregăteam intens oameni cărora le ofeream know-how-ul nostru și o bază informațională despre investiții, trading și oportunitățile prezente în piețe.

Evoluția Profit Point

Odată cu creșterea în popularitate a sistemului educațional oferit de Profit Point, am început dezvoltarea și creșterea organică: am deschis, pe rând, birouri în cele mai importante orașe ale țării – Timișoara, Cluj, Constanța, Iași.

Schimbarea paradigmei

Anul 2016 a fost un punct de turnură în companie, moment în care am creat cursuri de educație financiară de la 0, având în minte scopul final către care doream să ne îndreptăm: atingerea independenței financiare a cursanților noștri.

Cunoaște echipa Profit Point din Iași .

Iurie Miron

Director Profit Point Iași
Georgiana Luca

Front Office Manager
Eusebiu Simion

Trainer Profit Point
Romeo Pruneanu

Trainer Profit Point
Luminița Leonte

Psiholog
Rodica Dabija

Trainer Profit Point
Dragoș Larion

Trainer Profit Point