Profit Point la Timişoara Business Days 2016: Tehnici de multiplicare a banilor prin investirea lor inteligentă

Profit Point continuă şi în acest an susţinerea unei culturi antreprenoriale sănătoase şi durabile în România prin participarea sa, în calitate de partener, la Timişoara Business Days 2016 ce se va desfăşura în perioada 6-7 aprilie.

După ce la ediţia de anul trecut am ales să promovăm dezvoltarea personală prin educaţie financiară în cadrul workshop-ul special „A fi sau a nu fi…investitor la bursă. Aceasta-i întrebarea?”, în 2016 revenim alături de Alexandru Chirilă (Director General Profit Point România) pentru a afla care sunt cele mai bune „Tehnici de multiplicare a banilor prin investirea lor inteligentă”. În acest nou workshop vom pune accentul, într-o manieră practică, pe:

  • Ce înseamnă investiţia inteligentă?
  • Cât de important este să investeşti în educaţia ta, înainte să începi...să investeşti?
  • Serviciile financiare în 2016  - despre depozitele bancare (o investiţie sau doar un mod de a păstra banii?) şi randamentul acestora, despre bănci în general şi cum lucrează acestea cu finanţele
  • Piaţa de capital
 

Ca de obicei, vom fi pregătiţi nu doar să luăm pulsul lumii antreprenoriale din România, analizând atât obstacolele cât şi oportunităţile în faţa căreia este pusă aceasta, ci şi să propunem soluţii fezabile pentru fiecare dintre voi în parte. La care, desigur, vom adăuga şi suprizele specifice.

Până atunci nu uitaţi că puteţi beneficia de un discount „Early Bird” în valoare de 15% (reducere la tichetele de acces pentru Timişoara Business Days 2016) în cazul în care vă înscrieţi la eveniment cel târziu duminică, 20 martie.

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!