Image Alt

Răzvan Gheorghe

Atras de lumea cifrelor, am urmat cursurile Facultății de Finanțe Bănci, apoi mi-am continuat dezvoltarea academică, sperând că voi găsi în cadrul Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene locul în care eu îmi voi găsi drumul.

„Atras de lumea cifrelor, am urmat cursurile Facultății de Finanțe Bănci, apoi mi-am continuat dezvoltarea academică, sperând că voi găsi în cadrul Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene locul în care eu îmi voi găsi drumul.”

Lumea Profit Point .

După îndelungi căutări, încercări, speranțe și repere, am simțit că trebuie să fac ceva pentru mine – omul Răzvan Gheorghe, așa că am acceptat provocarea de a urma cursurile de educație financiară pe care compania Profit Point le lansase pe piață, în anul 2013. A fost o chimie instantanee între mine și lumea care mi se deschidea înainte, iar un an mai târziu lucram pentru Profit Point din postura de trainer.

Într-o companie în care setea de performanță se trăiește în fiecare zi, prin muncă și implicare continue, am ajuns, la finalul lui 2014 să conduc biroul Profit Point Constanța din poziția de Director.

Succesul se muncește .

Înconjurat de oameni care își îmbunătățesc performanțele în fiecare zi, lucrând într-o companie vizionară, al cărei scop primordial este educația, creșterea mea profesională și umană a venit ca o consecință firească a noii lumi care mă primise cu brațele deschise și îmi răsplătise eforturile și căutările.

Am ajuns să creez programe educaționale, Masterclass-uri menite să îmbunătățească performanțele cursanților noștri („Psihologie în tranzacționare”, „Bollinger Bands Riding Strategy”, „Complementare în tranzacționare” – sunt doar câteva dintre ele), am reușit să îmi dezvolt abilități antreprenoriale și de leadership, iar coordonarea biroului din Constanța a fost o rampă de lansare în cariera mea.

În anul 2017 am preluat conducerea celui mai mare birou Profit Point din România – sediul din București, Piața Victoriei, iar doi ani mai târziu rezultatele obținute și pattern-ul evoluției mele s-au materializat în funcția de Managing Partner al companiei, alături de o echipă de profesioniști în investiții.

Uitându-mă în urmă aș putea spune că miracolele există, însă nu voi face acest lucru, pentru că experiența evoluției mele profesionale în Profit Point m-a învățat că succesul se muncește în fiecare zi. Astăzi sunt un om mai bun decât ieri, astăzi merg către obiectivul meu, pentru că sunt conștient că evoluția nu își oprește ritmul și nu slăbește intensitatea oportunităților.

Eu, Răzvan Gheorghe, sunt exemplul viu al vorbelor: „Investește în tine, pentru că în timp, vei vedea că este prima și cea mai bună investiție” – în momentul în care oamenii de care te lași înconjurat sunt persoane orientate către succes, automat asta vei atrage și reflecta și tu la rândul tău, către lume.

Am încetat să mai privesc cu teamă spre viitor, pentru că astăzi știu că indiferent ce se va întâmpla pe plan investițional sau antreprenorial, sunt pregătit!

Începutul Profit Point

La început, Profit Point avea deschis un singur sediu: cel din București, unde pregăteam intens oameni cărora le ofeream know-how-ul nostru și o bază informațională despre investiții, trading și oportunitățile prezente în piețe.

Evoluția Profit Point

Odată cu creșterea în popularitate a sistemului educațional oferit de Profit Point, am început dezvoltarea și creșterea organică: am deschis, pe rând, birouri în cele mai importante orașe ale țării – Timișoara, Cluj, Constanța, Iași.

Schimbarea paradigmei

Anul 2016 a fost un punct de turnură în companie, moment în care am creat cursuri de educație financiară de la 0, având în minte scopul final către care doream să ne îndreptăm: atingerea independenței financiare a cursanților noștri.

Cunoaște echipa din București Piața Victoriei .

Răzvan Gheorghe

Managing Partner - Director Profit Point București-Victoriei
Andreea Tăbăcaru

Front Office Manager
Ana Maria Iancu

Front Office Manager
Alice Donosă

HR Manager
Andrei Zaharia

Director Adjunct Profit Point București-Victoriei
Cristian Dulea

Director Adjunct Profit Point Victoriei
Ninu Emil Ducu

Trainer Profit Point
Filip Andrei

Trainer Profit Point
Alin Apostol

Trainer Profit Point
Adrian Rus

Trainer Profit Point
Alin Poenaru

Trainer Profit Point