25 de citate motivaționale de Tony Robbins

Tony Robbins, antrenor motivațional și instructor financiar, este cunoscut publicului larg datorită cărților „Putere nemărginită” (Unlimited Power) și „Descoperă forța din tine” (Awaken the Giant Within). Îți prezentăm o serie de citate motivaționale, pline de lecții de viață din care, cu siguranță, vei avea ce să înveți. 

1. Viața este un dar și dacă ne oferă oportunitatea, privilegiul și responsabilitatea de a trăi, trebuie să devenim ceva mai înălțător, cu fiecare zi care trece.
2. Secretul succesului constă în a învăța cum să folosești plăcerea durerii, în loc să lași durerea să îți facă rău. Dacă vei face asta, îți vei putea controla viața, altfel te va controla viața pe tine! 
3. Am ajuns să cred că toate eșecurile și frustrările din trecut au la bază fundația noului eu sau a noii vieți de care mă bucur acum.
4. Identifică-ți problemele și încarcă-te cu puterea de a le soluționa.
5. O decizie adevărată se măsoară prin faptul că ai decis să acționezi. Dacă nu acționezi, nu ai decis cu adevărat.
6. Amintește-ți: cu toții primim ceea ce tolerăm. Așa că nu mai tolera scuzele, limitările și munca făcută pe jumătate. Folosește-te de propriul tău corp pentru a ajunge în locul în care ți-ai propus. Când ai ajuns acolo, fă-ți o strategie pentru a rescrie istoria. 
7. Un nou an, o nouă viață! Decide azi cine vei deveni, ce vei oferi și cum vei trăi!
8. Liderii petrec 5% din timpul lor pentru a se gândi la problemă și 95% pentru a se gândi la o soluție.
9. Un motiv pe care puțini dintre noi îl iau în calcul este acela că nu ne concentrăm niciodată cu adevărat pe puterea noastră, mulți dintre oameni își parcurg drumul prin viață dezbătând problemele, fără să facă nimic precis.
10. Singura problemă pe care o avem cu adevărat este aceea că ne gândim că nu ar trebui să avem probleme. Problemele ne ajută să ajungem la un alt nivel al existenței pe Pământ.
11. Ceea ce am știut, încă de la început este faptul că succesul lasă indicii. Oamenii care ajung la un anumit nivel al vieții, fac ceva diferit, ce alții nu fac. Pe mine mă interesează acei oameni care nu sunt atât de norocoși, dar totuși izbutesc în viață. Mă interesează acei oameni care, deși sunt bolnavi, pot să își conducă viața într-un mod normal și, mai ales, aceia care pornesc cu nimic și ridică imperii.
12. Dacă vrei ca schimbarea ta să valoreze, concentrează-te pe durată și constanță.
13. Am descoperit, cu mult timp în urmă, că dacă voi ajuta suficient de mulți oameni să întreprindă ceea ce și-au propus, voi obține și eu ceea ce mi-am dorit mereu.
14. Mulți oameni spun: „Ei bine, mi-ar plăcea să iau și eu o astfel de decizie, însă nu sunt atât de sigur cum să mă schimb pentru asta.” 
15. Sunt paralizați de frică, de teama că nu vor ști cum să își atingă visurile în realitate. Și, ca drept rezultat, ajung să trăiască viețile altora. Ceea ce este cel mai important este să decizi în numele tău și să îți creezi propriul drum în viață.
16. Viața ți se va schimba în momentul în care iei o decizie congruentă nouă.
17. Dacă vei face ceea ce ai făcut mereu, vei obține ceea ce ai avut dintotdeauna.
18. În momentele cheie, în care trebuie să iei decizii ți se naște destinul.
19. În viață ai nevoie fie de inspirație, fie de disperare.
20. Oamenii de succes adresează întrebări mai bune și, ca drept rezultat, primesc răspunsuri mai bune.
21. Lucrurile nu au un scop precis, există un scop peste tot în jurul nostru. 
22. Fixarea unor țeluri este ca și cum ai transforma invizibilul în vizibil.
23. Dacă există ceva de care nu te bucuri, în relația, inima sau cariera ta, fă o schimbare imediat!
24. Te provoc să îți faci viața o operă de artă și să mergi pe urmele acelor oameni care îți pot fi adevărați profesori.
25. Trăiește-ți viața din plin, cât ești aici. Experimentează totul, ai grijă de tine, distrează-te, fii nebun, fii ciudat! Acceptă orice oportunitate și învață din greșelile tale, acesta este cel mai bun exemplu că ești om!

Voting postare: 9

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate