Istoric Profit Point
2005
Lansarea programului Școala de Tranzacționare
In mai 2005 a fost lansat primul program, numit Școala de Tranzacționare. Ideea principală a proiectului a fost dezvoltarea sistemului educațional cu calitate și aprofundarea cunoștiințelor legate de domeniul investițiilor și tranzacționării, dar în perioade mult mai scurte.
Oportunități de Intership cu Optimum Invest
Pentru prima data pe piață, ajungem la modelul de combinare a formării, stagiilor și ocupării forței de muncă într-un singur proces. În viitor, această abordare va fi susținută de mai multe centre de formare.
2008
2009
Deschiderea sediului din Belgrad
Acesta a fost unul din primele sedii deschise în Europa.
Deschiderea sediului din Timisoara
Cel de-al doilea sediu deschis în Romania.
2011
2012
Deschiderea sediului din Cluj-Napoca
Extinderea în Romania a continuat si prin deschiderea sediului din Cluj-Napoca
Lansarea Brandului Profit Point
Începând cu anul 2013, a început o restructurare majoră a companiei, în urma căruia a apărut brandul Profit Point. Scopul a fost acela de a combina într-un singur proiect programele de formare cu o comunitate de investitori și antreprenori.
2013
Octombrie
Deschiderea sediilor din Costanța și Iași
Alte două sedii au fost deschise in Constanța și Iași.
Lansarea programului de Educație Financiară
Diversitatea a fost întotdeauna pe lista noastră, tocmai de aceea ne-am continuat dezvoltarea și pe segmentul educației financiare printr-un program dedicat și calitativ din punct de vedere informațional.
2015
Mai
Conferinta Business Days 2015 București
Participanţii la Gala Business Days 2015 s-au bucurat de cadouri consistente din partea Profit Point România, în calitate de partener al evenimentului, astfel participanţii la workshop-ul Profit Point „A fi sau a nu fi...investitor la bursă. Aceasta-i întrebarea?” s-au bucurat de un cadou din partea echipei noastre, primind Cardul de Membru SMART pentru Clubul de Educaţie Profit Point şi putând astfel să beneficieze de programul de gratuităţi, discounturi şi oferte speciale.
Conferinta “Cine munceste, bani nu are!”
Importanța educației financiare a fost pusă în prim plan și de diversitatea invitațiilor de care ne-am bucurat pe parcursul conferinței, de la bancheri, antreprenori până la avocati, contabili sau studenți.
2016
Iulie
Conferinta Business Angels Iasi
Trainerii nostri s-au numărat printre cei peste 100 de investitori, antreprenori și specialiști din România cât și din străinatate care au participat la conferința Business Angels România desfășurată în parteneriat cu European Business Angels Network (Eban) în care au fost dezbătute oportunitățile imense oferite de către piețele în dezvoltare și căile de conlucrare dintre întreprinderile mici și mijlocii, investitori și instituțiile statului.
Conferința Business Days 2016 Timisoara
Ne-a făcut o deosebită plăcere să fim din nou alături de mediul antreprenorial din România, aducând în discuţie subiecte importante pentru mediul de afaceri.
August
2017
Deschiderea sediilor din Brașov și Roma
Am continuat să ne extindem atât la nivel național cât și la nivel european.
Lansarea programului Școala de Traineri
Începând cu anul 2017 am început să dezvoltăm Școala de traineri. Program care își propune formarea de traineri și în același timp punem la dispoziție intership-uri si job-uri reale.
Decembrie
2018
Dezvoltarea activă a platformei
Acum
S-au inregistrat peste 100.000 de persoane până în prezent