Adrian Pop

Despre trainer
Analiză tehnică
9
Tranzacționare știri
9
Sisteme automate
10
Psihologie în tranzacționare
9
Gestionare situații dificile
10
Nota medie: 9.42
Număr de grupe: 31

Numele meu este Adrian Pop, sunt investitor pe piețele financiare și manager în cadrul centrului educațional Profit Point. Pentru mine, experiența Profit Point a început de pe băncile facultății.

Am urmat facultatea de mecatronică, ceva cu totul diferit de ceea ce fac în prezent. Mi-am dorit o schimbare în viața mea. Am hotărât să încep să caut informații despre noi domenii și să particip la cursuri ce mă pot ajuta să îmi ating obiectivul. Am găsit cursurile oferite de Profit Point. M-am hotărât să le urmez pentru a-mi aduce un aport de informații.

În perioada aceea nu aveam venituri foarte mari pentru a putea să continui și să pun în practică ceea ce am învățat la cursul practic. Astfel, după finalizarea cursurilor dorința mea de a începe să investesc pe piețele financiare nu s-a putut realiza.

Părinții mei nu au fost de acord cu distribuirea veniturilor lor în acest domeniu, de aceea, m-am angajat și am început să-mi creez propriul meu buget. Am reușit să-mi deschid un cont de tranzacționare. Am lucrat în continuare timp de un an de zile pe contul demo, unde vedeam că am rezultate, dar cu toate astea motivația mea de a începe să tranzacționez pe un cont real era din ce în ce mai puternică.

După un an în care am încercat singur să strâng o anumită sumă de bani și cât mai multe informații, am hotărât să reiau cursurile, pentru a putea să-mi reîmprospătez cunoștințele. Faptul că eram ajutat și ghidat atât de mult pe la contul demo, mi-a oferit un plus de încredere în mine.

Atunci când am trecut pe contul real am simțit o adevărată împlinire. După atât efort, a venit și rezultatul. Ambiția și determinarea mea au fost observate de directorul local. Acesta mi-a oferit șansa să mă alătur echipei ocupând un post de trainer. Ceea ce m-a motivat să accept a fost pasiunea pe care am descoperit-o pentru acest domeniu de-a lungul cursurilor și simplul fapt că în firma unde lucram nu aveam șanse de a avansa pe un alt post. Onestitatea, determinarea și curajul m-au făcut să văd doar oportunități în față.

Am trecut printr-o perioadă lungă de training și momentul susținerii primului curs a venit. Am avut emoții mari. Fiind o persoană mai introvertită, am avut dintotdeauna frică de vorbit în public, nu mi-am putut imagina că voi face asta vreodată. Însă, am facut-o, nu regret alegerile pe care le-am făcut. Am reușit de-a lungul timpului să-mi perfecționez tehnica de susținere a cursului și în prezent sunt foarte mulțumit de realizările mele.

Sunt o persoană răbdătoare, îmi place să petrec timp cu oamenii și să-i înțeleg, iar asta îmi dă motivația de a devenii din ce în ce mai bun.

Determinarea și dorința de a evolua nu s-au oprit după ce am primit postul de trainer de educație financiară. Mi-am dorit să mă perfecționez, să pot deveni cea mai bună variantă a mea și să ajung o persoană de succes.

Următorul obiectiv pe care vreau să îl îndeplinesc este să lucrez pentru a-mi creea propriul meu fond de investiții, peste 10 ani mă văd lucrând tot în acest domeniu. Nu-mi mai pot imagina să lucrez în altă parte, ultimul meu loc de muncă m-a ambiționat să lupt pentru a-mi schimba viața. Am lucrat într-o fabrică unde făceam același lucru în fiecare zi, depuneam foarte mult efort iar răsplata financiară era nemulțumitoare.

În prezent sunt o persoană căreia nu îi este frică de necunoscut, din contră, îmi place să cercetez și să călătoresc spre acesta, cred că de aici am dezvoltat și pasiunea mea pentru condus. Pentru mine relaxare înseamnă să mă urc la volan și să mă plimb, așa îmi găsesc eu liniștea. Mi-am atins obiectivele, dar nu mă voi opri aici. Îmi doresc să fiu din ce în ce mai bun și să realizez cât mai multe lucruri.

Sfatul meu pentru tine este să fii hotărât, să nu amâni, să nu spui mă apuc de marți, ci să acționezi chiar acum!

x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate