Image Alt

Afiliere la Profit Point

Împreună suntem o forță. Aceasta este lecția pe care am învățat-o în cei peste 17 ani de prezență pe piață. Atunci când mințile noastre se unesc, pentru a atinge același obiectiv, drumul nu poate fi decât o experiență a superlativului, iar Profit Point este locul în care tu te poți dezvolta și crește, alături de noi. Așa a luat naștere programul de afiliere al companiei noastre.

Profit Point nu este un ecosistem închis, ci este locul în care oricine dorește să se dezvolte o poate face, pentru că noi am gândit infrastructura ideală pentru fiecare om: cursant, viitor trainer, viitor antreprenor sau afiliat.
Programul de afiliere pe care l-am creat este modalitatea noastră de a ne manifesta recunoștința pentru fiecare recomandare către Profit Point, pe care o faceți în cercul vostru apropiat. Acest lucru este validarea că experiența educațională alături de trainerii noștri merită să fie cunoscută și de oamenii dragi vouă.
Este punctul pe care l-am conturat după lungi procese și dezbateri, tocmai pentru că ne dorim ca Profit Point să fie o comunitate vie, în care toți membrii să se bucure și să ia parte la succes. Dezvoltarea și creșterea noastră nu ar fi fost realizabile fără „ambasadorii” Profit Point, care sunteți voi – toți cei care ați pornit alături de noi pe drumul independenței financiare.

Recunoștință pentru tine .

Programul de afiliere are o dublă valență, fiind legat de sfera recunoștinței, dar și de cea a recompensei; însă legându-ne strict de partea materială, acest program poate constitui pentru tine o sursă suplimentară de venit, fapt ce întărește convingerile noastre educaționale. Suntem convinși că devenind parte activă a companiei noastre, vei percepe experiența educației și rolul său la un alt nivel.

Atunci când ceva remarcabil se întâmplă în viața ta, nu poți ține doar pentru tine! Fii o inspirație pentru toți cei dragi ție.

Vrem să fii alături de noi

Afilierea la Profit Point .

Recomandă Cursul GRATUIT

Pentru fiecare om pe care tu îl înscrii la Cursul Teoretic (GRATUIT) și care nu se află în baza noastră de date, tu vei primi: 35 RON/persoană (între 1-10 persoane),
49 RON/persoană (între 11-20 de persoane),
59 RON/persoană (între 21-30 de persoane),
69 RON/persoană (între 31-40 de persoane) și
79 RON/persoană la peste 40 de recomandări.

Recomandă Cursul Practic

Pentru fiecare om pe care tu îl înscrii la „Programul de formare investițională” (Curs Practic, susținut pe durata a 10 zile, în ședințe de câte două ore) și care nu se află în baza noastră de date, tu vei primi: 270 de RON pentru prima recomandare (valoarea brută, în RON) și 370 de RON de la a doua recomandare, în sus (valoarea brută, în RON).

Pașii de înscriere

Te vei înscrie în Programul de Afiliere, completând formularul de înscriere pus la dispoziție; aici te vom ruga să completezi datele tale și datele persoanei recomandate. Vei primi apoi link-ul platformei de plăți în care recomandarea ta va plăti cursurile, iar după efectuarea plății vom corela datele și îți vom oferi suma convenită.

Recunoștința noastră pentru tine!

Te invităm să fii parte din Profit Point !

Fiecare cursant poate deveni un brand ambassador pentru noi, iar acest lucru ne onorează. Completează acest formular dacă vrei să fii parte din Profit Point: