Cristian Pasatu

Despre trainer
Tranzacții pe piețele valutare
9,87
Optimizarea și testarea sistemelor automatizate
9,87
Psihologia în tranzacționare
9,87
Nota medie: 9.29
Număr de grupe: 6

Numele meu este Cristian Pasatu, sunt investitor pe piețele financiare și trainer în cadrul centrului educațional Profit Point.

Încă din adolescență am lucrat, am fost ospătar pe timpul verii. Mi-a plăcut întotdeauna să lucrez cu oamenii. Părinții mei și-au dorit pentru mine o meserie clasică și sigură care să-mi asigure viitorul. În momentul în care mi-am terminat studiile aceștia au insistat să dau la „Academia de Poliție”. Eram pe drumul cunoașterii, nu aveam încă o pasiune pentru un anumit domeniu. Mi-am dorit să pot face ceva care să-mi producă venituri mari și să nu îmi fac griji de situația financiară.

Am început să strâng informații, să mă documentez despre mai multe domenii. Am început să citesc cărți pentru dezvoltarea personală. Cartea care m-a impresionat și mi-a declanșat setea de cunoaștere a fost “Cel mai bogat om din Babilon “ de George S. Clason. Aceasta mi-a ilustrat primii pași către educația financiară. Prietena mea din vremea aceea văzând că începe să mă pasioneze acest domeniu, mi-a propus să mergem împreună la un curs de educație financiară pe care l-a găsit într-o reclamă pe Facebook. Astfel, am ajuns la cursurile de la Profit Point.

După prima zi de curs, ea a renunțat să mai meargă cu mine în continuare. Primul instinct a fost să las totul baltă și eu, însă, setea mea de cunoaștere care abia ieșise la iveală m-a împins să continui studiul și să finalizez cursurile. În momentul în care m-am hotărât să devin investitor s-a declanșat o adevărată luptă a contrazicerilor cu părinții și prietenii mei. Am preferat să risc și să-mi pară rău că nu am reușit, decât să-mi pară rău că nu am încercat.

O bună perioadă de timp am fost văzut drept oaia neagră în anturajul meu, pentru că vreau să încerc ceva nou. Auzeam adesea: „nu vei reuși, acest domeniu este popular doar în alte țări, la noi nu merge”. Mi-am continuat drumul, ba chiar le-am oferit și lor sfaturi de-a lungul timpului, am încercat să îi avertizez despre criza economică, le-am vorbit întotdeauna despre investiții și economie.

Pasiunea mea pentru acest domeniu s-a dezvoltat cu timpul. Am plecat de la ideea de a face bani și am ajuns să mă educ, să dobândesc un volum mare de informații și să fiu mulțumit și de statutul meu financiar. Îmi făcea plăcere să observ oamenii și să vin în întâmpinarea lor cu soluții la problemele financiare pe care le aveau, de aici a pornit și dorința de a deveni trainer.

În prezent pot spune că am reușit să îmi îndeplinesc obiectivul pe care mi l-am propus încă de la început. Am și astăzi același entuziasm de la primul curs pe care l-am susținut, mă bucur pentru toți cursanții mei care revin la mine și îmi spun că informațiile pe care eu le-am livrat i-au ajutat în obținerea rodului muncii lor. Scopul meu actual este să ofer valoare în tot ceea ce fac și în tot ceea ce urmează să fac.

Am învățat cât de important este să îmi valorific timpul. Mi-am creat o rutină pe care o urmez zilnic. Am descoperit faptul că sunt o persoană productivă dacă mă trezesc în fiecare zi de la ora cinci dimineața. Nu îmi desfășor niciodată activitățile profesionale mai târziu de ora zece seara. Îmi stabilesc programul în așa fel încât să am întotdeauna timp și pentru hobby-urile mele.

Din adolescență am descoperit pasiunea mea pentru pian. Am lucrat într-o vară ca ospătar la un hotel, unde în timpul cinei un băiat cânta la pian. Mi-am dorit atât de mult să învăț și eu încât, la finalul verii cu suma de bani pe care am strâns-o mi-am plătit șase luni de medițatii cu acesta și mi-am cumpărat un pian. Astfel, mi-am descoperit valeitățile artistice. În prezent învăț să cânt la chitară. Instrumentele mă ajută să mă eliberez de toate gândurile și să îmi dezvolt creativitatea. Totodată îmi place să îmi mențin corpul sănătos, pentru asta practic sport.

În urma experiențelor pe care le-am trăit, vreau să vă ofer un mic sfat. Educați-vă! Informațiile vă vor ajuta să vedeți oportunitatea din fiecare situație și partea plina a paharului.

x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate