Fiecare călătorie începe cu un prim pas

În cazul tău, călătoria începe cu o investiție. 

Unul din scopurile acestui articol e să te dezvolți, investind timpul pe care îl ai la dispoziție.

Timpul capătă importanță doar atunci când este încărcat de experiențe care-ți îmbunătățesc calitatea vieții. O dată ce înțelegi acest lucru, începi să înțelegi rolul timpului și cum să-l folosești în favoarea ta. Se poate spune că timpul este moneda vieţii tale. Este singura monedă pe care o ai şi numai tu decizi cum o cheltuiești. 

Există mulți oameni care se plictisesc. Nu fac nimic, se distrează, joacă jocuri video sau cărți, se uită la televizor... Nu își dedică timpul educației, dezvoltării personale sau profesionale. 

Iar viața înseamnă acțiune. Timpul se scurge, iar momentul potrivit este acum! Dacă îți dorești cu adevărat să ai succes, trebuie să-ți faci timp pentru studii și acțiune. Pentru că succesul cere să investești timp. 

Folosirea inteligentă a timpului depinde și de cum îți dezvolți obiceiuri sănătoase și-ți stabilești prioritățile. De exemplu, un obicei sănătos este să-ți faci un plan de acțiune pentru fiecare zi, stabilindu-ți câteva priorități zilnice. Rezolvă mai întâi activitățile mai dificile. Astfel, vei depune mai multe eforturi și vei realiza mai multe, pentru că vor urma sarcini mai simple. Pe măsură ce realizezi tot ce-ți propui să faci, observi cum obții un sentiment de împlinire care te apropie pas cu pas de succes. 

Dacă e să vorbim de succesul financiar, aruncă o privire la situația ta din ultimii ani. Ai ajuns acolo unde ți-ai dorit? Dacă nu, atunci ar trebui să schimbi lucrurile. 

Modul în care îți petreci timpul este mai important decât modul în care îți cheltui banii. Iar modul în care îți investești timpul se poate reflecta și asupra investițiilor tale financiare. 

În final, încearcă să dai răspuns la următoarele întrebări:

 • Ai un scop pe care vrei să îl atingi?
 • Dar un plan de acțiune?
 • Ești dispus să investești timp în educație?

Să știi că nu a existat niciodată un moment mai mult pentru tine!

Vrei să ai mai mulți bani?

Iată ce poți face, în 7 + 1 pași simpli:

 1. Investește în educația ta
 2. Informează-te
 3. Fă-ți un plan
 4. Analizează-ți cheltuielile
 5. Economisește
 6. Multiplică-ți sursele de venit
 7. Investește
 8. Ajută-i și pe ceilalți

Ghidul tău în finanțe personale și money management. Economisește mai mult, investește inteligent, scapă de datorii!

Voting postare: 7

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate