Dorim sa va informam ca aducem unele imbunatatiri site-ului, incepand cu implementarea de noi functii si pana la reimprospatarea continutului si design-ului. Ne cerem scuze pentru eventualele neconcordante si erori care pot aparea in timp ce navigati pe site.

media
[vc_row full_width="" parallax="" parallax_image="" centered="no"][vc_column width="1/1"][vc_facebook type="standard"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Formatorii & Trainerii noștri

Urmând cursurile de la Profit Point, veţi avea posibilitatea să lucraţi cu o echipă tânără de formatori ce sunt gata să vă înveţe tot ce aveţi nevoie să ştiţi în domeniul în care doriţi să vă dezvoltaţi. Trainerii noştri sunt tineri şi ambiţioşi, ceea ce face cursurile şi mai interesante. Fiind o echipă complexă şi eterogenă, formatorii dau dovadă de profesionalism şi dedicare, luând fiecare curs în parte ca pe o provocare. Specializaţi atât pe partea teoretică, cât şi pe cea practică, trainerii noştri vă vor face să înţelegeţi şi să puteţi pune în practică cursurile de la Profit Point pentru a vă putea dezvolta atât pe plan profesional cât şi pe plan personal.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
  • Sep 23, 2014
  • Comments: 0
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*