Image Alt

Ion Țiuleanu

Filosofia mea de viață, ca tânăr student în Republica Moldova, a fost autodepășirea, iar lumea cifrelor, oferită de Facultatea de Finanțe-Bănci și Burse de Valori, mi-a deschis apetitul pentru cunoaștere și dezvoltare.

„Filosofia mea de viață, ca tânăr student în Republica Moldova, a fost autodepășirea, iar lumea cifrelor, oferită de Facultatea de Finanțe-Bănci și Burse de Valori, mi-a deschis apetitul pentru cunoaștere și dezvoltare.”

Sufletul din spatele cifrelor .

Cifrele au avut întotdeauna o lege a atracției diferită, în dreptul meu. Le-am înțeles ritmicitatea și impactul, dar și forța creatoare pe care o emană atunci când le înțelegi drumul.

Iar pentru mine, această cale s-a conturat în 2013, când am început să lucrez pentru Profit Point, sediul din Iași, din postura de trainer. Acela a fost momentul în care am început să învăț să comunic și altora limbajul cifrelor și beneficiile acestui univers al oportunităților.

Viziunea excelenței .

Este interesant când vezi că obiectivul tău personal își regăsește similitudini într-un grup compact de oameni – asta am descoperit eu în echipa Profit Point, loc în care am evoluat profesional cu ritmicitatea pe care mi-o trasase drumul cifrelor.

În 2015 am deschis un nou sediu, cel din Timișoara, loc în care am preluat conducerea din postura de director; moment în care am înțeles că trebuie să îmi dezvolt noi abilități: comunicare, leadership, organizare și imagine de ansamblu.

Munca în echipă, motivarea trainerilor pe care îi aveam în subordine erau elemente noi pentru mine, pe care am reușit de-a lungul timpului să le perfecționez și să îmi aliniez propria-mi viziune la nivelul viziunii companiei, la nivel macro. În 2021 mi-a fost răsplătit efortul cu propunerea din partea conducerii companiei de a deveni Managing Partner, alături de colegii mei – un nou pas către obiectivul meu, un nou drum al autodepășirii.

Din această postură am învățat că nu este suficient să auzi, ci trebuie să asculți, că mai multe păreri distincte pot crea un nucleu compact al creșterii, că individualitatea fiecăruia este respectată și face parte dintr-un puzzle-univers al imaginii de ansamblu care poartă numele de Profit Point.

În toți acești ani, mi-am demonstrat că nu există limite ale evoluției personalității, plafonare cum o numesc alții… da, te poți plafona în carieră, dar nicio șansă să te plafonezi în evoluția ta în a deveni mai bun decât erai ieri.

Începutul Profit Point

La început, Profit Point avea deschis un singur sediu: cel din București, unde pregăteam intens oameni cărora le ofeream know-how-ul nostru și o bază informațională despre investiții, trading și oportunitățile prezente în piețe.

Evoluția Profit Point

Odată cu creșterea în popularitate a sistemului educațional oferit de Profit Point, am început dezvoltarea și creșterea organică: am deschis, pe rând, birouri în cele mai importante orașe ale țării – Timișoara, Cluj, Constanța, Iași.

Schimbarea paradigmei

Anul 2016 a fost un punct de turnură în companie, moment în care am creat cursuri de educație financiară de la 0, având în minte scopul final către care doream să ne îndreptăm: atingerea independenței financiare a cursanților noștri.

Cunoaște echipa din Timișoara .

Ion Țiuleanu

Managing Partner - Director Profit Point Timișoara
Denisa Dumitrescu

Front Office Manager
Codrut Părăianu

Trainer Profit Point