Kiyosaki: ”Se apropie cel mai mare colaps din istorie!” Trei active pe care le recomandă omul de afaceri

Omul de afaceri și scriitorul Robert Kiyosaki atenționează că urmează o prăbușire substanțială a pieței în curând. Autorul cărții „Tată bogat, tată sărac” le recomandă investitorilor să își mute banii în trei active: aur, argint și, surprinzător, Bitcoin, informează Business Insider.

Printre investitori, vor exista mereu „puișori lași”, așa cum îi numește Kiyosaki, care strigă mereu că „pică piața”. Iată însă că roata s-a întors, iar de data aceasta chiar autorul cărții susține că piața va lua o întorsătură dramatică. O veche zicală spune că și un ceas stricat are dreptate de două ori pe zi, dar numărul vocilor care susțin că piața bursieră din SUA este într-o „bulă” se înmulțește de pe o zi pe alta.

„Cea mai mare prăbușire din istorie a pieței este aproape. Vânzările în masă creează oportunități de cumpărare, dar piețele nu își vor reveni pentru o bună perioadă de timp. Luați mai mult aur, argint și Bitcoin!”, spune Robert Kiyosaki.

Așadar, Kiyosaki recomandă metalele prețioase, care oferă o protecție sporită împotriva scăderilor abrupte din piață și criptomonedele. Omul de afaceri și-a mai arătat în trecut entuziasmul pentru ultimele active menționate, preponderent Bitcoin.

Nu este prima dată când el anunță o scădere masivă în viitorul apropiat. În luna iunie, Kiyosaki a postat un tweet în care susține că „cea mai mare bulă din istorie se mărește”, urmat de sfatul de a cumpăra aceleași trei active menționate anterior. El consideră că o oportunitate bună de a cumpăra Bitcoin este în jurul sumei de 24.000 de dolari, dar rămâne de văzut dacă se va mai întoarce vreodată la acea valoare.

Voting postare: 16

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia

x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate