Politica de livrare

Serviciile din platforma educațională sunt inscripționate în mod specific. Website-ul include informații despre caracteristicile serviciilor, prețurile lor, și, cu aproximație, dacă acestea sunt disponibile.

Toate serviciile oferite în platforma educațională online sunt disponibile și sunt oferite fie la sediile noastre, fie in online prin aplicația Zoom.

Data desfașurării fiecarui curs este comunicata clientului la telefon, in urma confirmării comenzii.

Deși proprietarul platformei se asigură permanent că toate serviciile de pe website, marcate ca atare, sunt disponibile, pot exista situații excepționale (spre exemplu în cazul unor comenzi simultane; în cazul unor defecțiuni de ordin tehnic apărute în administrarea platformei online etc.) în care un serviciu să fie totuși indisponibil, astfel incât comanda să nu poată fi acceptată. Într-un astfel de caz, Clientul va fi informat că nu s-a putut procesa comanda.

Dacă un serviciu nu este disponibil sau comanda nu poate fi procesată din orice alt motiv, Clientul va fi notificat prin e-mail sau la telefon despre orice problemă legată de procesare și posibile soluții.

Clientul folosește o metodă de plată on-line (NETOPIA mobilPay), iar procesarea comenzii începe după ce a fost confirmată creditarea contului Profit Point Romania (prin intermediul (NETOPIA mobilPay) cu 100% din suma datorată pentru comandă.
Pe baza datelor furnizate la înregistrarea Contului, proprietarul platformei online va emite către Client factura în format electronic și o va trimite Clientului la adresa de e-mail furnizată de acesta. Clientul declară că înțelege și acceptă expres o astfel de modalitate de facturare.
Plata se poate face exclusiv în modalitățile indicate în procedura de efectuare a comenzii.

x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate