Top 5 lucruri pe care nu le știai despre trainer

Atunci când vine vorba de un curs, eficiența ocupă un rol primordial. 

Toți vorbesc de predare eficientă, învățare eficientă, de o educație eficientă: “Aș vrea să particip la un curs eficient, unde trainerul să-mi explice tot ce am nevoie să știu, să interacționez cu oameni noi și să ies de acolo cu un bagaj bun de cunoștințe!”  

A fi trainer nu înseamnă doar o meserie care să aducă eficiență.

A fi trainer este o vocație, o misiune care conduce la atingerea cu succes a obiectivului cursului. Concentrarea trainerului pe activitățile cursanților (și, mai ales, pe un singur cursant), livrarea profesionistă a conținutului către audiență, îl solicită foarte mult. Trainerul este o persoană puternică din punct de vedere emoțional care găsește mereu motivația să ducă până la capăt un curs, cu succes.

Trainingul este pasiune. Un trainer iubește dialogul și arta de a comunica cu participanții. Motivându-te permanent să studiezi și să obții succesul, el îți arată cum să aplici în practică lucrurile învățate pentru a te ajuta pe viitor. Cu alte cuvinte, trainerul îți împărtășește pasiunea sa, găsindu-și satisfacția profesională în realizările tale.

Trainerul ajunge primul...Chiar dacă un curs începe la ora 6 și se termină la 8, trainerul vine întotdeauna primul ca să organizeze sala de curs și materialele pe care trebuie să le prezinte...Și pleacă ultimul: după curs unii participanți rămân să-i adreseze tot felul de întrebări, trainerul mai rămâne apoi să-și revizuiască materialele de curs și să-și planifice programul pentru ziua următoare.  

Trainerul se străduiește să fie un model de urmat pentru tine. El dorește să te inspire și să te învețe cele mai bune strategii de a realiza un lucru. Trainerul îți captează mereu atenția atunci când simte că lucrurile scapă din firescul lor și te ghidează către obiectivul cursului la care participi. Totodată, el încearcă să gestioneze anumite momente în care participanții se contrazic sau apar atacuri personale între colegi. 

Trainerul îți oferă valoare. Unui trainer îi pasă de cei care au venit la curs, îi înțelege de ce sunt aici și încearcă să le aducă un plus de valoare. Trainerul nu te judecă, te acceptă așa cum ești și privește totul ca pe o provocare. 

Te interesează profesia de trainer financiar?
Alătură-te comunității Profit Point și învață cum să desfășori sesiuni de training pentru a-i ajuta pe alții să-și dezvolte abilități noi
și să asimileze domenii noi de activitate.


Vrei să ai mai mulți bani?

Iată ce poți face, în 7 + 1 pași simpli:

  1. Investește în educația ta
  2. Informează-te
  3. Fă-ți un plan
  4. Analizează-ți cheltuielile
  5. Economisește
  6. Multiplică-ți sursele de venit
  7. Investește
  8. Ajută-i și pe ceilalți

Ghidul tău în finanțe personale și money management. Economisește mai mult, investește inteligent, scapă de datorii!

Voting postare: 6

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate