Top 5 site-uri must-have pentru traderi

Platformele online și site-urile web de specialitate sunt un must-have pentru investitorii la bursă. Acestea sunt o sursă bună de educație, practică, analiză, studiu și profit pentru traderii din întreaga lume, pentru că oferă  instrumente moderne de trading, precum și informații precise și actualizate.

Iată 5 site-uri web pe care un trader la bursă ar trebui să le utilizeze pentru a-și crește șansele de succes:

1. TradingView.com
TradingView.com este un site care oferă date în timp real despre prețurile la acțiuni, ETF-uri și perechi de valute. Este, practic, soluția perfectă atât pentru începătorii care doresc să analizeze mișcările pieței în timp real, cât și pentru traderii avansați care știu să utilizeze instrumentele de analiză aprofundată de piață. Tradingview.com oferă utilizatorilor grafice de înaltă calitate, care sunt complet personalizabile cu o gamă largă de indicatori și instrumente de comparație. Alte caracteristici includ un ecran de stocare, tranzacționare virtuală și o comunitate activă în care traderii își pot împărtăși ideile și pot învăța lucruri noi unul de la celălalt.
Citește și "Decalogul investitorului"


2. StockCharts.com
Punând la dispoziție un număr mare de resurse educaționale, cum ar fi articole, materiale video și o rețea de consultanță online pentru useri, StockCharts.com este site-ul perfect pentru traderii care abia au făcut primii pași pe bursă. StockCharts TV oferă materiale video în format 24/7 pe grafice financiare și analiză de piață de la experți de top din domeniul afacerilor. Deci este o variantă excelentă pentru comercianții bursieri care doresc să învețe direct de la experți, gratuit!
Citește și "Bursa - antrenamentul perfect pentru viitorii antrepenori"


3. Finviz.com
Finviz.com este un site excelent pentru traderii avansați și care vânează strategii noi de investiții și tranzacționare. Site-ul permite utilizatorilor să urmărerească care sunt marii câștigători (și pierdanți) ai zilei, care sunt stocurile care s-au ”desprins” recent din tiparele tehnice, precum și cele mai volatile produse ale zilei. Site-ul furnizează și date despre perechi valutare, contracte futures și chiar criptomonede, ceea ce îl face un instrument extrem de versatil.
Citește și "7 motive pentru care să-ți aduci afacerea pe bursă"


4. Stocktwits.com
Este site-ul ideal pentru traderii care vor să învețe din înțelepciunile celor mai de succes investitori la bursă. Stocktwits.com este ca o rețea de socializare care permite traderilor să împărtășească informații și să învețe unul de la celălalt. Site-ul poate fi utilizat pentru a determina sentimentul pieței, precum și pentru a obține sfaturi și idei de la alți traderi, care pot servi drept alerte pentru oportunități profitabile.
Citește și "De la mit la profit pe piața Forex"


5. Bloomberg.com
Probabil, cel mai respectat canal de știri financiare din lume. Bloomberg.com oferă traderilor acces la grafice și analize de piață pentru aproape toate activele financiare la care vă puteți gândi vreodată. Aici traderii au acces la informații propmpte și actualizate de pe piețele globale, inclusiv cele din S.U.A., Japonia, Hong Kong, Germania, Marea Britanie și multe altele. 

Află care sunt elementele importante pentru a investi cu succes în piețele financiare.
Voting postare: 4

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate