Traineri

Expertii care vor efectua acest curs

Caracteristici

Pentru cine este cursul?

Esti un om inteligent si cauti in permanenta sa iti diversifici sursele de venit, insa timpul tau limitat nu iti permite sa participi la tot felul de evenimente, seminarii, publice alaturi de grupuri de persoane?

Acest curs este pentru traderii incepători si avansați care vor să studieze strategii de trading eficiente individual cu un mentor.

Despre Curs

Intelegi ca pentru a invata cum se tranzactioneaza corect si pentru a fi eficient este nevoie sa investesti in educatia ta financiara insa pana acum ai avut ocazia sa participi doar la ceva cursuri online si cateva seminarii de grup unde se abordau teme foarte generale in nici un caz ceea ce tu personal aveai nevoie sa intelegi?

Esti constient de faptul ca foarte multe strategii de tranzactionare exista online, dar intelegi cat de mare este diferenta, in ceea ce priveste evolutia, intre cel ce incearca sa invete singur, acasa, pe net, si cel ce investeste inteligent in educatia lui accesand un curs individual de tranzactionare la sediul companiei alaturi de un Mentor Personal?

Daca ai raspuns afirmativ la intrebarile de mai sus
CEL MAI POTRIVIT TRAINING PENTRU TINE ESTE CEL INDIVIDUAL!

Graficul si locația desfășurării cursului

Profit Point Brașov

Sediul din Brașov

Str. Mihail Kogalniceanu, Nr.17, Bl. C4, Sc.A, et.10, ap.29, Brașov, Romania
Profit Point București, Piața Victoriei

Sediul din București, Piața Victoriei

Str. Scarlatescu 17-19, parter, cladirea Gematex, București, Romania
Profit Point Cluj-Napoca

Sediul din Cluj-Napoca

str. Decebal 110, parter, Cluj-Napoca, Romania
Profit Point Constanța

Sediul din Constanța

Str. Stefan Cel Mare 47A, etaj 4, Constanța, Romania
Profit Point Iași

Sediul din Iași

Str. Sararie nr 6, complex Tg. Cucu, Bloc UJCM, Etaj mezanin, Iași, Romania
Profit Point Timișoara

Sediul din Timișoara

Str. Traian Grozavescu, nr. 2, parter, Timișoara, Romania

Mai exact ce vei obține de la acest curs?

 • Vei putea profita doar tu de toata atentia trainerului pe parcursul celor 30 ore de pregatire si evita astfel situatiile in care trainerul trebuie sa raspunda si intrebarilor celorlalti participanti!
 • Vei intelege exact ce este forex, cum functioneaza aceasta piata
 • Cine sunt participantii si cat de mult ne intereseaza principalele decizii ale acestora
 • Vei sti exact care sunt cele mai importante stiri si rapoarte macroeconomice, cand se publica, impactul acestora in piata astfel incat nu vei fi luat prin surprindere de publicarea indicatorilor economici
 • Vei sti de unde sa te informezi si care sunt cele mai “credibile” surse
 • Vei sti cum se citesc graficele, cum se formeaza preturile si time frame-urile
 • Vei intelege exact conceptul de Analiza Grafica si pe cel de Analiza Tehnica
 • Vei asimila termenii specifici si ii vei intelege corect nu vei sti doar denumirea lor si mai putin rolul acestora, cum se intampla in cazul celor care invata singuri acasa
 • Vei cunoaste toate functiile platformei Meta Trader 4, si toate secretele acesteia, astfel incat chiar daca ele nu apar in manual tu vei putea sa te folosestii de ele!
 • Vei avea abilitatea de a pune in aplicare cele 3 strategii de tranzactionare deprinse in partea practica a cursului si iti vei putea alege pe cea mai eficienta si potrivita pentru tine cu ajutorul Mentorului tau!
 • Vei avea posibilitatea si dreptul de a participa la evenimentele de educatie financiara organizate de Profit Point astfel incat vei putea in permanenta sa te dezvolti si sa devii mai bun in ceea ce faci!
 • Cel mai important: Vei avea de acum inainte un Mentor Personal in tranzactionare!
 • Mentorul tau va fi dispus sa te sustina, sa te ajute, sa te motiveze, sa te corecteze acolo unde este cazul astfel incat tu de acum inainte sa poti gasi raspuns la orice fel de intrebare si solutia la orice fel de problema in trading!
 • Poti avea intalniri periodice, individuale, in sala de trading, de acum inainte, in cadrul carora sa analizati impreuna tranzactiile profitabile si neprofitabile astfel incat Mentorul tau iti poate da anumite sfaturi practice, sfaturi si recomandari in functie de stilul tau de tranzactionare, nu sfaturi generale!