Descoperă primul număr Profit Point Magazine!

Pentru că încă de la început am crezut într-o educaţie financiară făcută cu cap, dar şi pentru inimă. Pentru că ştim cât de mult contează succesul, dar şi cât de greu poate părea acesta de atins.

Mai ales dacă nu ai lângă tine oamenii potriviţi care să te sprijine. Cei care au început la fel ca tine iar acum vor să-ţi împărtăşească experienţa Profit Point, o experienţă a unui brand european care se dezvoltă alături de tine.

Acestea sunt motivele pentru care am ales să lansăm Profit Point Magazine, o revistă care îţi oferă sfaturi la fel de practice ca până acum, informaţii utile care te pot ajuta în dezvoltarea ta personală prin educaţie financiară!

Şi doar cât să îţi stârnim interesul, îţi spunem că în aceste pagini vei afla care sunt cei mai importanţi 10 factori care influenţează cursul valutar, ce înseamă în realitate „reţeta succesului” şi vom dezbate alături de un trader Forex evoluţia (sau involuţia?) sistemului bancar.

Îţi urăm o lectură cât mai plăcută şi te invităm nu doar să răsfoieşti, ci să citeşti cu mintea şi sufletul rândurile din acest prim număr al Profit Point Magazine!