Robert Alexandru Nicolescu

Despre trainer
Analiza tehnică
9
Analiza macroeconomică
9
Piața valutară
9
Piața cryptomonede
8
Piața capital
7
Piața imobiliară
6
Nota medie: 9.85
Număr de grupe: 26

Numele meu este Nicolescu Robert, sunt director Profit Point Cluj. Echipa mea cu care lucrez este formată din șapte traineri, echipă pe care vreau să o extind în viitor.

Încă din adolescență pasiunea mea a fost fotbalul. Am practicat timp de 17 ani fotbal de performanță. La vârsta de 23 de ani am fost nevoit să renunț la cariera mea de fotbalist, deoarece am suferit un accident muscular. Nu am reușit să-mi reiau forma pe care o aveam înainte și să joc în continuare la nivelul la care reușisem să ajung. Astfel, m-am îndreptat către noi oportunități.

Drumul meu către noi țeluri a fost unul dificil. Timp de un an de zile nu am ieșit din casă. Eram o persoană fără perspective, nu știam ce vreau să fac, eram sigur doar de faptul că știu să joc fotbal. Echilibrarea mea pe toate planurile s-a datorat a două persoane dragi mie. Primul a fost un prieten ce a reușit să-mi creeze primul declick punându-mi următoarea întrebare: „îți dorești să devii un fotbalist mediocru sau cel mai bun în alt domeniu?” , atunci am realizat că trebuie să încep să studiez și să să-mi creez noi obiective.

Al doi-lea imbold pe care l-am primit a fost din partea mamei mele. Părinții mei lucrează într-o companie de librării. Toată viața am fost înconjurat de cărți, dar nu am alergat niciodată după acestea, mie îmi plăcea să fug după minge. Într-o zi, mama mea mi-a pus o carte în mână, care și în ziua de azi are un loc sacru în bibliotecă. Este vorba despre “Putere nemărginită “ scrisă de Tony Robbins. Nici în prezent nu am reușit să finalizez această carte deoarece, nu am înțeles toate lucrurile ce sunt scrie în ea. Mi-am dorit să înțeleg, tocmai de aceea la fiecare nelămurire am întrerupt paragrafele și am căutat răspunsuri și explicații și din alte surse.

În momentul în care am început să studiez, ceea ce m-a surprins a fost faptul că această carte a fost scrisă undeva prin anii 90’ în America. Nu puteam să cred că aceștia aveau acces la asemenea informații de dezvoltarea personală încă de pe atunci, iar la mine în România, nu au ajuns aceste informații până acum. Mi s-a părut trist că nu se promovează și la noi materiale în direcția aceasta, nu am întâlnit oameni în jurul meu care să citească cărți despre asta. Astfel, dorința de a mă informa mai mult și de a transmite mai departe s-a aprins în interiorul meu. Tony Robbins este exemplul meu, mentorul pe care vreau să-l întâlnesc în viitor și să-i mulțumesc că mi-a deschis noi viziuni despre viață.

Am ales să studiez educația financiară, deoarece mi-am dorit întotdeauna să am o stare financiară bună. În momentul în care m-am accidentat au dispărut și sursele mele de venit. Pentru a avea din nou un venit nu aveam încă o opțiune, cel puțin nu cu ajutorul cunoștințele pe care le dețineam. A trebuit să mă educ pentru a putea să-mi creez noi surse.

Am aflat de cursurile oferite de Profit Point de la un prieten ce lucra în cadrul acestei companii. După finalizarea acestora am fost fascinat de faptul că am început să înțeleg modul de funcționare al banilor și al economiilor. Datorită dorinței arzătoare de a aduce în prim plan educația financiară și la noi în țară, m-am ambiționat să mă specializat ca trader și așa am reușit să capăt experiență. În urma rezultatelor favorabile și a acestei experiențe pe care am acumulat-o de-a lungul timpului am primit șansa să mă alătur echipei Profit Point.

Știam că o să am o responsabilitate mare și că o să transmit informații foarte importante oamenilor. De aceea, m-am pregătit de zece ori mai bine înainte de susținerea primelor cursuri. Am asociat foarte mult această activitate cu fotbalul. Mi-am imaginat că sunt un antrenor care își pregătește o echipă, iar rezultatele antrenorului sunt date de rezultatele echipei. Acest lucru m-a ambiționat și mai tare, faptul că rezultatele mele ca și trainer sunt măsurate de reușitele cursanților mei. Aceștia reprezintă cartea mea de vizită.

Pentru mine o echipă câștigătoare înseamnă să mă întâlnesc pe stradă cu foști cursanți care să-mi spună că au reușit să-și atingă obiectivele datorită informațiilor pe care eu le-am livrat în cadrul cursurilor.

Până să ajung la Profit Point am avut ca obiectiv principal să devin antreprenor. Am avut un business care a falimentat la scurt timp. După această experiență m-am angajat și în alte domenii, am fost un angajat model. Însă, dorința de a deveni antreprenor a rămas aprinsă. În cadrul companiei Profit Point mi s-a oferit pentru prima dată oportunitatea de conducere, de a lua propriile decizii. Am fost avansat pe postul de director datorită ambiției, experienței și perseverenței mele.

Pe lângă toate activitățile pe care le desfășor la birou, mă ocup și de dezvoltarea unui business în mediul online cu soția mea. În timpul liber fac sport, joc fotbal și încerc să citesc cât mai multe cărți din diferite domenii, mă atrage istoria și politica. Soția mea spune că lucrez prea mult, sincer vă spun că eu nu mă simt niciodată obosit. Fac totul din plăcere.

Îndrăznește și tu să-ți setezi obiective mari, îndrăznește să te vizualizezi în postura reușitei și îndrăznește să muncești pentru îndeplinirea viselor tale!

x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate