Silviu Dumitraș

Despre trainer
Analiză tehnică a piețelor valutare
10
Analiză tehnică a piețelor de mărfuri
10
Tranzacționare manuală și automatizată pe piețele financiare
10
Nota medie: 9.71
Număr de grupe: 16

Bună ziua, numele meu este Silviu Dumitraș, sunt trainer de educație financiară în cadrul companiei Profit Point. Activitatea secundară pe care o practic este investiția pe piața financiară. Am ajuns aici datorită atitudinii mele. Am fost întotdeauna o persoană perseverentă, disciplinată care a știut ce își dorește de la viață.

Pasiunea pentru piața financiară am dezvoltat-o încă din adolescență la doar 16 ani, datorită unui coleg de liceu care mi-a arătat performanța lui de a scoate profit investind la bursă. Curios din fire, am început să mă documentez și despre modalitatea în care pot și eu să scot profit. Până la vârsta de 18 ani am fost ospătar și cu banii câștigați am încercat să îmi formez singur experiența necesară tranzacționării.

În momentul în care m-am mutat la București ca student, plecând de acasă din Republica Moldova, am realizat că am oportunitatea să îmi îmbogățesc și cunoștințele din domeniul financiar. Am căutat o companie ce oferă cursuri gratuite de educație și investiții financiare, care să mă ajute să-mi perfecționez aptitudinile pe care mi le-am dezvoltat singur, dar care să mă și învețe tot ceea ce nu știu. Astfel, am descoperit compania Profit Point.

O perioadă de timp am mers la toate cursurile și întâlnirile de analiză a piețelor financiare. Am ajuns să petrec o mare parte din timp alături de oamenii din companie, deoarece îmi doream foarte mult să aflu cât mai multe opinii și să cer sfaturi persoanelor mult mai experimentate decât mine. Pe lângă toate informațiile primite, m-au inspirat și oamenii. M-a încântat întotdeauna ideea să mă alătur unui mediu de succes.

După ce am terminat aceste cursuri, am plecat în SUA pentru patru luni. Primul lucru pe care l-am făcut la întoarcerea în țară a fost să merg la sediu pentru a vedea ce mai este nou. Nerăbdător să îmi revăd trainer-ul, am rămas dezamăgit că nu l-am găsit. În perioada în care am fost plecat, el a fost avansat pe postul de manager la sediul din Cluj.

Așa am decizia să iau legătura cu el. Deși am spus-o sub formă de glumă datorită emoțiilor, i-am expus dorința mea de începe să lucrez pe postul de trainer, deoarece mi-am propus să împărtășesc tot ceea ce el m-a învățat și cu alte persoane. A doua zi, am stabilit un meeting online și am discutat termenii și condițiile postului. Nu am stat prea mult pe gânduri și în doar trei zile am ajuns la Cluj. Pot spune că acesta reprezintă pentru mine mentorul meu. M-a inspirat întotdeauna, mă inspirăși în prezent prin muncași rezultatele pe care acesta le are. A ajuns la rezultatul pe care și eu mi-l doresc.

Perioada mea de stagiere a durat 3 luni. După aceasta am început să țin propriile mele cursuri și să ofer oamenilor cunoștințele dobândite de mine. În prezent, ceea ce mă face cel mai fericit sunt momentele în care îmi întâlnesc cursanții după o perioadă de timp și îmi mulțumesc pentru rezultatele la care ei au ajuns datorită informațiilor pe care eu le-am oferit.

Consider, că datorită calităților mele principale, mai exact ambiția și spontaneitatea,am ajuns să lucrez în domeniul ce mi-a atras atenția încă din copilărieși ocup postul pe care mi l-am dorit.

În timpul liber fac mult sportși practic lupte libere. Am reușit până în momentul actual să fac tot ceea ce mi-am propus. În viitor îmi doresc să reușesc să evoluez până voi ajunge să excelez pe toate planurile, atât profesional cât și personal.

Sfatul pe care îl oferși cursanților meiși vreau să îl împărtășescși cu voi este să nu te temi de nimic și să nu asculți de nimeni în afară de tine!

x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate