Zâmbete şi educaţie în fiecare anotimp

        Iarnă, primăvară, vară. Anotimpuri pline de implicare şi rezultate extraordinare.  Aşa ne-am bucurat până acum de zâmbetele copiilor care au luat în primire cărţiile colectate în sediile Profit Point din România.  
Urmăreşte-ne şi pe pagina de Facebook!
      Profit Point Constanţa, cu sprijinul tuturor persoanelor care s-au implicat în această campanie, “Susţine Educaţia…Dăruieşte O Carte!”,  s-a asigurat că în preajma sărbătorilor de iarnă, copiii din centrul de zi din Agigea se vor bucura de cadourile primite şi vor putea să îşi citească poveştile preferate în mirosul cojilor de portocală.   [rev_slider Zambet2]        De asemenea, odată cu venirea primăverii, Profit Point Bucureşti, şi-a adunat echipa şi alături de implicarea cursanțiilor şi a altor persoane care au dorit să susţină campania, au reuşit să creeze o bibliotecă plină de cărţi pentru centrul recent deschis în Fundulea de către asociaţia “Ana şi copiii!”.   [rev_slider Zambet3]         Nici nu s-a făcut bine simţită vara, că în Iaşi, toţi colegii de la sediul Profit Point Iaşi au făcut o vizită la colegiul “Ion Holban”, o vizită plină de cadouri ce au constat în cărţi oferite tuturor copiilor. Aceştia, la rândul lor au încântat urechile cu un recital de poezii şi privirile cu zâmbete de mulţumire. A fost într-adevăr o experienţă de nedescris.   [rev_slider Zambet4]         Acum, odată cu venirea toamnei şi începerea şcolii, ne-am propus să colectăm cât mai multe cărticele de poveşti, culegeri, manuale, şi alte materiale educaţionale care le vor fi de ajutor tuturor copiilor care îşi doresc să înveţe şi să îşi transforme visele în realitate, prin educaţie.       Te aşteptăm şi pe tine la oricare din sediile Profit Point din România, cu o cărticică şi te asigurăm că împreună vom putea face ca acest an şcolar să fie unul plin de rezultate.                                            Contribuie alături de noi la dezvoltarea comunităţii!     [callmeButton
Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia

x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate