O nouă criptomonedă a fost lansată în România

O nouă criptomonedă, ORACOL XOR, creată de către doi antreprenori români, care permite un model inovator de tranzacționare doar prin telefonie mobilă, fără conexiuni la Internet, a fost lansată la București, arată un comunicat remis, joi, MEDIAFAX.

“Acest proiect, început în urmă cu doi ani, împreună cu un alt partener român, a fost lansat la nivel de ofertă inițială la 1 iunie și avem deja cereri de pe patru continente. Principalul avantaj pentru viitorii investitori, alături de valoarea acestei criptomonede, este acela că vor putea tranzacționa ORACOL XOR doar prin rețele telefonice GSM, fără Internet”, a declarat Adrian Florea, fondator al proiectului ORACOL XOR.

Dânsul a precizat că potențialii investitori vor beneficia de un discount de 40% la achiziție, până în data de 30 iunie, de 30% până la sfârșitul lunii iulie, respectiv de o reducere de 20% până la 1 septembrie 2019.

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI), în parteneriat cu reprezentanţi ai industriei blockchain din România au organizat pe data de 20 și 21 iunie, la Palatul Parlamentului, evenimentul Romania Blockchain Summit care și-a propus o serie de obiective:

  • de a dezbate și identifica cele mai reuşite studii de caz pentru implementarea tehnologiei blockchain;
  • de a crea un mediu pentru facilitarea de discuţii care să conducă la noi parteneriate pentru noi proiecte de succes în industria blockchain;
  • de a promova forţa de muncă şi expertiza locală;
  • de a face schimb de informaţii şi experienţă între investitorii şi antreprenorii începători din România.

La acest summit, antreprenorii au avut oportunitatea de a prezenta idei de afaceri 2019 în faţa unor fonduri de investiţii, iar juriul format din investitori cu experiență a evaluat și a premiat cele mai reușite proiecte  în cadrul competiţiei dedicate start-up-urilor românești.

În luna octombrie 2018, Bitcoin Romania, prima și cea mai mare cripto-bursă de pe piața românească, a lansat Roncoin (RONC), primul simbol al unei parități de 1:1 cu moneda României (RON), ceea ce înseamnă că este protejat împotriva volatilității prețurilor. 
Voting postare: 3

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate