Zona de confort versus SUCCES: Tu știi să faci diferența?

Pare greu de crezut, dar stagnarea sau involuția îi face pe unii oameni să se simtă...bine. Liniștea, weekend-urile pline de bunătăți sau confortul psihic generează o stare din care lumea nu prea se grăbește să iasă. Rutina, zona de confort (alias insuccesul) sunt privite din unghiuri diferite, practic, de fiecare.

Zona de confort: o stare care creează o versiune umană comodă, fără nicio intenție de a acționa sau de a atinge anumite apogee. Poate... e la fel de greu de crezut, dar intenția de a schimba lucrurile, atunci când ceva nu mai merge în felul în care ți-ai dorit, îți poate schimba viața spre BINE.

Te-ai săturat de rutină? Ai vrea ca stagnarea și monotonia să se transforme în SUCCES? Te-ai gândit vreodată că e timpul să ieși din propria zonă de confort?

Tu te-ai născut ca să evoluezi, iar evoluția înseamnă EDUCAȚIE și PREGĂTIRE. Atunci când nu mai studiezi și nu mai ești interesat de lucruri care să-ți facă viitorul mai bun, stagnezi. Intri într-o zonă total lipsită de stres. La prima vedere, e o zonă ok, dar care, de fapt, nu-ți aduce nici un beneficiu.

Și care este „cealaltă” zonă? Este o arie care include munca și aspirațiile oamenilor de succes. ACOLO există scopuri, educație, acțiune și perseverență. Este o zonă care abia așteaptă să o descoperi: un teritoriu fără prea multă cinema și fast food, fără televiziune sau cluburi. Vorbim despre un stil de viață care te poate schimba prin educație, provocări, efort, acțiune! Pentru aceasta, va trebui să conștientizezi în primul rând ce te-a împiedicat până acum să ai succes, adică de ce ai rămas pe loc.

“După ce am avut o experiență puțin mai nefericită - încercând un business în care am pornit fără să am cele mai banale cunoştinţe de administrare, lucru ce a dus bineînţeles la o pierdere mare de bani, mi-am dat seama că de fapt gradul de specializare și implicarea omului în afacerea lui face diferența dintre eșec și reușită.

Din punctul meu de vedere, în viață întâlneşti două tipuri de oameni - cei care vor să-și lase amprenta aspura unui lucru existențial și desigur cei care nu au nici un țel și trec prin viață fără să încerce măcar o data să își depășească zona de confort.” (Răzvan Gheorghe – manager Profit Point București).

Ei bine, experții noștri te înseamnă să nu te sperii de insucces! Primul pas este să accepți eșecul, fără nicio frică. Or’ frica îți este dușmanul care te va împiedica de fiecare dată atunci când vei vrea să te autodepășești.

Următorul pas ar fi să încerci lucruri noi, prin intermediul oamenilor noi. Astfel, vei stimula creierul să vadă noi oportunități și îți vei schimba modul de gândire.

Prin educație și pregătire vei reuși să îți schimbi viziunile și să ieși din zona de confort. Tu ești pregătit să afli cum să faci diferența dintre insucces și reușită?

Voting postare: 5

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate