Prima mea afacere

Descarcă ebook-ul

Este nevoie să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a descărca ebook-ul

Poţi da o simplă căutare pe Google şi vei găsi sute de sfaturi „esenţiale” ori „dovedite” care îţi garantează reuşita ca antreprenor. Tot felul de articole online, cărţi, cursuri şi seminarii îţi promit reţeta îmbogăţirii rapide şi îţi garantează că prima ta afacere va fi un succes răsunător. Sunt mulţi dintre noi care plătesc considerabil pentru o mână de cuvinte, numai să ajungă cât mai repede în rândul antreprenorilor şi să bucure de toate avantajele acestui stil de lucru şi...de viaţă.

La fel de mulţi sunt şi cei care iau ca literă de lege nereuşitele în business-ul românesc, despre care au auzit din diverse surse, întorcând în totalitate spatele acestei oportunităţi. Micile afaceri în România par să apară şi să dispară într-un ritm haotic iar diversele contexte legislative, economice, sociale şi politice, atât de dezbătute în presă şi pe reţelele de socializare, par să spună clar – antreprenoriatul la noi are şanse mici. Să ne fie statul împotriva, soarta (un cuvânt preferat al românilor) sau poate noi înşine?

Există foarte multe întrebări retorice cărora deja ne-am învăţat să nu le mai acordăm atenţie, dar pe care noi le-am expus aici, măcar cu titlu de reflecţie personală. Şi pentru că materialul de faţă nu se numără printre cele care vă „garantează”, în stricte scopuri de marketing, reţeta unei prime afaceri de succes, nu ne rămâne decât să vă spunem ce veţi găsi în acest material. O informare practică, o redare concretă şi punctuală a celor mai importante aspecte de care trebuie să ţineţi cont în cazul în care vă atrage sfera antreprenoriatului şi vă doriţi să faceţi ceva mai mult decât să visaţi cu ochii deschişi la ziua în care veţi fi un om de afaceri cunoscut şi apreciat.

x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate