Traineri

Expertii care vor efectua acest curs

Caracteristici

Pentru cine este cursul?

Crezi că nu-ți trăiești viața la potențialul maxim? Te simți copleșit de situația financiară, privești cu neîncredere spre viitor și simți că ai nevoie de o schimbare? Atunci acest curs este pentru tine! Stabilește-ți obiective personale, înregistrează-te la curs, iar noi te vom ajuta să le realizezi.

Fii gata să-ți schimbi viața în bine!

Despre Curs

Pentru a ajunge un om fericit și împlinit, trebuie să știi ce-ți dorești de la viață și cum trebuie să acționezi atunci când vrei să realizezi ceva important pentru tine. Iata de ce, stabilirea obiectivelor este factorul cheie care te poate determina să scapi de monotonie și plictiseală, aspirând spre un lifestyle activ și interesant.

Acest curs te va ajuta să-ți trăiești viața la potențial maxim. Vei învăța, pas cu pas, cum să-ți atingi obiectivele care îți reflectă aspirațiile ca mai apoi să te pregătești de provocări noi și realizări grandioase!

Cu toții reușim, de fapt, să atingem anumite obiective zilnice legate de activitățile muncă sau de studii. Însă, acestea sunt activități de rutină care nu ne oferă întotdeauna entuziasmul de care avem nevoie ca să ne simțim împliniți și realizați.

La Profit Point vei descoperi ce te inspiră cu adevărat! Împreună cu noi îți vei seta obiective relevante de viitor și vei învăța cum să le îndeplinești cu determinare și motivație! Vei afla multe lucruri interesante și vei învăța din experiența trainerilor noștri, care îți vor împărtăși propriile istorii despre înfrângeri și reușite.

Prin acest curs interactiv, te vom ajuta să urci cu încredere pe treptele succesului. Pentru început, vom determina ce-ți dorești să obții cu adevărat și îți vom oferi sesiuni practice prin care vei învăța cum să-ți abordezi corect obiectivele reale, de la A la Z.

Realizarea obiectivelor presupune un plan de acțiuni, iar asta este exact ceea ce-ți vom oferi! Trainerii noștri te vor implica în grupuri de discuții cu alți participanți nerăbdători să-și realizeze propriile target-uri. La noi vei găsi o mulțime de resurse care te vor face mai determinat și mai motivat.

Într-un final, vei realiza că ți-ai construit deja o cale către succes! Vei fi mult mai încrezător, mai inspirat și pregătit pentru noi provocări și reușite!

Graficul si locația desfășurării cursului

Profit Point Iași

Sediul din Iași

Str. Sararie nr 6, complex Tg. Cucu, Bloc UJCM, Etaj mezanin, Iași, Romania

Mai exact ce vei obține de la acest curs?

  • Vei afla cum poți obține bunăstarea folosindu-ți obiectivele
  • Vei înțelege mai bine cum poți ajunge la ceea ce ți-ai propus prin prisma eforturilor tale
  • Vei descoperi ce schimbări poți face pentru stilul de viață la care ai visat
  • Vei ști să-ți stabilești obiective importante și realizabile care te vor face mai inspirat și mai entuziasmat
  • Îți vei dezvolta abilități specifice care îți vor direcționa atitudinea spre succes și performanțe
  • Vei utiliza toate resursele necesare pentru a-ți exersa și dezvolta calitățile
  • Te vom ajuta să-ți construiești un plan eficient și funcțional pentru ca tu să obții stilul de viața spre care tinzi