Despre noi

[vc_row centered="yes"][vc_column width="1/1"][vc_column_text el_class="de-ce-h2-top"]

De ce să alegi Profit Point?

[/vc_column_text][vc_row_inner el_class="de-ce-empt-space" centered="no"][vc_column_inner width="1/2"][vc_text_separator title="ISTORIC" title_align="separator_align_left" color="peacoc" margintop="0" marginbottom="20px" el_class="bold" heading="h4" align="align_center" border_width="5"][vc_column_text]

Povestea Profit Point începe cu mai bine de 10 ani în urmă, perioadă în care ne-am definit experienţa prin:

  • deschiderea a 18 sedii în Europa;
  • desfăşurarea a peste 2000 de ore de cursuri practice în fiecare lună;
  • specializarea a peste 7500 de persoane prin programele noastre de educaţie financiară.
 

Aceasta este adevărata carte de vizită a unuia dintre cele mai puternice branduri de dezvoltare personală prin educaţie - o carte de vizită în care experienţa îşi spune cuvântul prin cifre concrete, nu doar prin texte frumoase.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/2"][vc_single_image image="5765" border_color="grey" img_link_target="_self" img_size="full" img_link_large="" style="vc_box_shadow_3d"][vc_facebook type="standard"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner el_class="de-ce-empt-space" centered="no"][vc_column_inner width="1/2"][vc_single_image image="5766" border_color="grey" img_link_target="_self" img_size="full" img_link_large="" style="vc_box_shadow_3d"][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=79EAGcedIHQ"][vc_facebook type="standard"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/2"][vc_text_separator title="MISIUNE NOASTRĂ - AVANTAJELE TALE" title_align="separator_align_left" color="peacoc" margintop="0" marginbottom="20px" heading="h4" align="align_center" border_width="5"][vc_column_text]

Şi pentru că orice poveste reuşită, care rezistă testului timpului, are în spate o morală – a noastră este pe cât de simplă, pe atât de puternică: Educaţia înseamnă Profit. 

Pentru că aici misiunea noastră este să te dezvolţi personal prin educaţie financiară, să îţi valorifici potenţialul intelectual și capitalul financiar prin soluții practice, adaptate stilului tău!

 

Poţi alege un speaker care îţi recită teoria ce ai putea, la fel de bine, să o citeşti acasă

sau

poţi alege un mentor personal care să te susţină şi după finalizarea cursului, văzând în tine un prieten şi viitor coleg.

 

Poţi alege o carte stufoasă, un webinar teoretic, un curs generalist

sau

poţi alege cursuri practice individuale ori de grup, personalizate în funcţie de nevoile tale.

 

Poţi alege promisiunile unor oameni de vânzări interesaţi de comisioane

sau

poţi alege pragmatismul şi experienţa celor care au fost în locul tău şi ştiu că succesul nu este o garanţie, ci muncă şi dedicare.

 

Poţi trece cu vederea avantajele unei educaţii inteligente sau poţi alege Profit Point.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class="" width="1/1"] [/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner el_class="de-ce-empt-space" centered="no"][vc_column_inner width="1/2"][vc_text_separator title="BRAND EUROPEAN = VIZIUNE, STABILITATE, DEZVOLTARE" title_align="separator_align_left" color="peacoc" margintop="0" marginbottom="20px" heading="h4" align="align_center" border_width="5"][vc_column_text]

O altă regulă de bază ne spune că o poveste are introducere, cuprins şi încheiere. Profit Point a început din România, cu o viziune modernă, acumulând vechime în dezvoltarea la nivel european a unor programe educaţionale up-to-date, prin sediile deschise în Italia, Polonia, Ungaria, Grecia, Bulgaria, Serbia şi Portugalia.

Ştim că firmele apar şi dispar de la o zi la alta, dar aici, pe tot cuprinsul activităţii noastre, vei regăsi stabilitatea căutată – în serviciile actualizate şi îmbunătăţite constant, în capacitate noastră de investiţie, în standardul calitativ înalt din toate sediile europene.

Iar în loc de încheiere, la Profit Point avem o continuare – o permanentă continuare a dezvoltării. Profit Point a ridicat la rang de lege importanţa educaţiei pentru fiecare persoană în parte, investind permanent nu doar în conceperea unor cursuri practice şi inovative, ci şi în oamenii care le susţin pe acestea.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/2"][vc_single_image image="5784" border_color="grey" img_link_target="_self" img_size="full" img_link_large="" style="vc_box_shadow_3d"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner el_class="de-ce-empt-space" centered="no"][vc_column_inner width="1/2"][vc_single_image image="850" border_color="grey" img_link_large="" img_link_target="_self" img_size="full" style="vc_box_shadow_3d"][vc_single_image image="5785" border_color="grey" img_link_target="_self" img_size="full" img_link_large="" style="vc_box_shadow_3d"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/2"][vc_text_separator title="DE LA POVESTE, LA MIT, LA REALITATE" title_align="separator_align_left" color="peacoc" margintop="0" marginbottom="20px" heading="h4" align="align_center" border_width="5"][vc_column_text]

În general, se zice că orice poveste are un sâmbure de adevăr. La Profit Point nu vei găsi poveşti de adormit copii, ci adevărul poveştii de succes. Pentru că adevărul este că aici vei regăsi cele mai bune cursuri pentru agent de bursă (cod COR 431201) şi singurele acreditate de Autoritatea Naţională pentru Calificări.

Tot aici te vei bucura, în realitate, de avantajele unor parteneriate strategice, încheiate de Profit Point pentru oferirea unei experienţe educaţionale complete şi variate.

 

Şi la fel de reale sunt şi personajele pe care te invităm să le cunoşti îndeaproape – cursanţi de succes şi traineri cu experienţă ca formatori, atât la Profit Point, cât şi în alte companii de peste ocean, precum America, dar şi în Asia sau în alte oraşe din România.

 

Notă informativă: Profit Point este un brand administrat în sistem de franciză la nivel european.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]
Voting postare: 1

1 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!