Profit Point: De ce educaţia înseamnă profit?

Pentru cei care ne cunosc deja, Profit Point a reprezentat o reală oportunitate de dezvoltare atât profesională, cât şi personală, cursurile şi evenimentele susţinute de-a lungul ultimilor 10 ani venind în întâmpinarea nevoilor tuturor celor care doresc să facă un pas înainte (sau chiar mai mulţi), prin educaţie.

Crezul nostru – „Educaţia înseamnă profit” ghidează activitatea celei mai bune echipe de formatori şi traineri, permanent deschişi către un parteneriat cu cei care decid să urmeze cursurile. Pentru că experienţa ne-a învăţat că nu este nevoie de un profesor, ci de un mentor – un specialist care să te susţină, corecteze şi motiveze, un pedagog ce nu doar îţi „recită” teoria, ci o exemplifică prin situaţii concrete.

De altfel, acesta este punctul prin care ne diferenţiem.

Profit Point, centru de educaţie şi dezvoltare personală

Am vorbit puţin despre cei care ne cunosc, însă aceste rânduri au menirea de a se transforma într-o carte de vizită înmânată celor care fie nu sunt informaţi, fie au fost informaţi eronat.

Profit Point este cel mai puternic brand de educație și dezvoltare personală, din România. Dezvoltat iniţial preponderent pe sectorul de investiţii, în care avem încheiate şi cele mai multe cunoscute parteneriate, proiectul nu se limitează aici, ci s-a extins către multe alte domenii de interes - management, vânzări, dezvoltare personală etc. Promitem să nu ne oprim aici, fiind în căutarea unui sistem educaţional cât mai complex, ales de tine în baza următoarelor argumente:

  • O gamă extinsă de cursuri...

...concepute pentru domenii, niveluri de pregătire şi perioade de timp diferite. Rămâne la latitudinea ta ce vrei să înveţi, cât timp vrei să aloci pregătirii şi de unde să porneşti. Iar dacă îţi faci griji referitor la cum să înveţi...

  • ...alege o educaţie inteligentă, alege un mentor

Dacă ai deja experienţă şi ai încercat să te dezvolţi prin participarea la cât mai multe seminarii, evenimente şi cursuri de specialitate, cu siguranţă ai observat că marea majoritate se centrează pe un speaker care îţi prezintă verbal noţiuni teoretice ce ai putea, la fel de bine, să le citeşti acasă. Sunt prea puţine exemplificări şi abordări practice, care chiar să te ajute.

La Profit Point, omul sfinţeşte...cursul.  Aici nu ţi se va da speaker, ci vei alege un mentor personal care te va ajuta, susţine, îndruma, motiva şi corecta pentru ca tu să îţi atingi şi chiar depăşeşti obiectivele. În plus, poţi alege cursuri individuale, în care atenţia trainer-ului să fie îndreptată doar asupra ta.

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate