Alegem să investim în educaţie, pentru că ne pasă!

  Cine suntem și cui ne adresăm?    Profit Point este un lider recunoscut pe plan internaţional în furnizarea programelor de educaţie financiară. Folosindu-şi experienţa bogată de lucru pe pieţele financiare, întreagă echipa îşi propune să ofere posibilitatea fiecărei persoane doritoare să se dezvolte, în special prin educaţia financiară,  corect deprinsă şi aplicată. În viziunea noastră, orice copil, adult sau om vârstnic, poate progresa, atâta timp cât există educaţie, deoarece aceasta  învaţă, formează, generează şi produce.   “Educaţia înseamnă profit! Este alegerea ta în ce investeşti!” Acesta este mesajul transmis de compania Profit Point România, motiv pentru care ne dorim ca fiecare copil să beneficieze de educaţie. În acest sens, ne-am propus iniţierea unei campanii intitulată Susține educația...donează o carte!”.       Trei regiuni din România se regăsesc printre cele în care s-au înregistrat cele mai mari creşteri ale ponderii abandonului prematur al educaţiei şi formării profesionale. Renunţarea timpurie la educaţie este un proces care implică numeroşi copii, cu sau fără voia lor,  cauzele şi constrângerile care stau la baza acestei renunţări fiind unele dintre cele mai  multiple şi mai diverse.
Urmăreşte-ne şi pe pagina de Facebook!
  Pe fondul acestei provocări, ale cărei rezultate nu sunt unele tocmai benefice societăţii, Profit Point România a decis  să  organizeze o campanie cu implicare socială, având că scop principal  îmbunătăţirea nivelului de educaţie al comunităţii. Campania se referă la cărţi şi materiale educaţionale ce vor fi donate copiiilor care sunt lipsiţi de accesul la educaţie. Suntem conştienţi că această iniţiativă nu va schimba peste noapte situaţia cu care ne confruntăm, însă suntem siguri că poate inspira şi motiva. În orice schimbare trebuie să existe un început. Noi, am ales să facem “primii paşi” acum!  Campania “Susține educația...donează o carte! ” se va desfăşura în fiecare sediu Profit Point din România, şi “va culege” bunăvoinţa şi preocuparea tuturor oameniilor doritori să se implice şi să doneze.  Aşadar, avem un principiu solid, o motivaţie puternică şi o dorinţa foarte mare! Ce ne mai lipseşte? O mâna de ajutor!  Sprijină şi tu educaţia luând parte la această campanie! Dăruieşte o carte! Totul începe cu o carte şi se termină cu zâmbete de reuşită!
Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia

x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate