Cele mai bune cărți de dezvoltare personală - online, gratuit

Secretul , Rhonda Byrne

Această carte cuprinde înțelepciuni de la învățătorii epocii moderne: femei și bărbați care au folosit "secretul" pentru a dobândi bunăstarea și fericirea. „Pe măsură ce aflați Secretul, veți ajunge să știți cum să aveți, să fiți ori să faceți tot ceea ce doriți. Veți ajunge să știți cine sunteți cu adevărat. Veți ajunge să cunoașteți adevărata măreție care vă așteaptă în viață.” Este unul dintre cele mai citite pdf-uri din ultimii ani. 

Zero limite, Joe Vitale 

Un bestseller ce marchează trecerea de la o paradigmă de gândire la alta.

Ideea de bază a cărții este dată de faptul că noi înșine suntem responsabili pentru ceea ce suntem, pentru modul în care trăim și interacționăm cu cei din jur. „Nu exişti decât tu şi gândurile tale. Şi asta este tot. Restul sunt iluzii.” – dr. Ihaleaka Hew Len.

Tehnicile descrie în această carte te ajută să scapi de anumite bariere care stau între tine și oamenii de succes și te fac să te concentrezi mai mult pe realizările din prezent.  

Cele cinci răni care ne împiedica sa fim noi înșine, Lise Bourbeau 

O carte disponibilă și în format pdf, preferată, practic, de toată lumea din domeniul psihologiei. Cartea ilustrează faptul că toate suferințele își au originea în cinci răni: respingerea, abandonul, umilirea, trădarea și nedreptatea. Autoarea descrie în amănunte toate aceste răni și măștile pe care le creează oamenii pentru a nu le vedea sau simți. 

Meditația, calea perfectă, Osho

Fiind un maestru care prin blândețe, compasiune și înțelepciune știe să trezească starea spirituală a oricărui om, Osho exprimă în această carte tot ce cunoaște pentru a inspira întreaga lume să descopere meditația, relaxarea și transformarea spirituală care ajută la învingerea obstacolelor din viața de zi cu zi. 

Dalai Lama despre emoțiile distructive, Daniel Goleman 

Daniel Goleman este cunoscut în special pentru cărțile sale în domeniul inteligenței emoționale. Această carte în sine are la bază o conferință susținută în prezența lui Dalai Lama la Dharamsala, India, in 2000 și reprezintă un dialog de calitate între două celebrități care dezvoltă de exemplu ideea controlului emoțiilor: pentru a le ține în frâu, trebuie să ne antrenăm pentru a simți momentul în care aceste emoții se formează în interiorul nostru.

Putere nemărginită, Anthony Robbins

Una dintre cele mai reușite cărți pdf motivaționale care există pe internet. Mulţi din cei care au citit-o, au spus că această carte le-a schimbat viața, transformându-i din oameni nesiguri şi deprimaţi în oameni încrezători, fericiţi şi, nu în ultimul rând, de succes. Care sunt "ingredientele"? Le descoperi răsfoind această carte online.

Voting postare: 18

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate