Comunicat Profit Point

Dreptul la replică ca urmare a postărilor și comentariilor pe canalele de socializare la adresa Profit Point cu titlul "Țeapa Profit Point și adevărul despre Copy-Trading și tranzacționarea cu roboți.

După o muncă de 16 ani, generații întregi de traineri și investitori formați în cadrul programelor educaționale marca Profit Point  ne simțim nevoiți să ne exprimăm punctul de vedere și să scoatem în evidență câteva aspecte extrem de importante. 

Programele educaționale Profit Point au scopul de a forma abilități, cunoștințe, mindset de investitor, gândire pe termen mediu și lung. Există mii de oameni care ne trec pragul lunar la nivelul întregului grup și cei mai mulți sunt extrem de mulțumiți de colaborarea existentă.  

Nu putem să îi mulțumim pe toți, dar considerăm că trebuie să fim analizați prin prisma produselor noastre, prin calitatea produselor noastre, nu prin prisma unor acțiuni care nu intră sub incidența activității Profit Point. 

1. Programul copy trading este un program investițional pe care cele mai mari case de brokeraj îl au. Ca dovadă, nu doar brokerul TeleTrade are un asemenea program, ci și alte case de brokeraj cu expunere în mediul online. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Copy_trading
https://www.etoro.com/ro/copytrader/
https://www.avatrade.com/trading-platforms/avasocial
https://pepperstone.com/en-eu/trading-platforms/social-trading/
https://www.icmarkets.com/global/en/zulutrade


Ce presupune acest program? Un investitor acționează pe cont propriu, dar își expune experiența contra unui comision și altor investitori care nu vor, nu au timp să investească în nume propriu. Tot ce se întâmplă pe contul acestei persoane se copiază în mod automat pe contul investitorului atașat.

Ne întrebăm: "De ce oamenii aleg să se atașeze la masteri cu randamente de peste 100-200% pe an deși în cadrul programelor educaționale sunt învățați că tot ce înseamnă peste 20-30% randament anual implică riscuri foarte mari, drawdown foarte mare, iar fără tehnici de intrare în lacăt, mediere, de gestionare a acestor minusuri, singura direcție clară va fi pierderea? De ce este de vină Profit Point pentru că un investitor care își face publică experiența greșește pe contul propriu? "


2. Robotul este un instrument care automatizează partea de deschidere, gestionare și închidere a tranzacțiilor. Există diverși roboți, pe diverse strategii. Nu sunt instrumente imbatabile pentru că rezultatul lor depinde de piață. Dacă pe testele făcute în istoric, am obținut 30% randament anual cu un drawdown de 30%, în timp real, dacă drawdown-ul meu depășește 30% atunci înseamnă că trebuie să intervin. Robotul, fără intervenție umană, este un simplu instrument, lipsit de capacitatea de a interveni în propria strategie.
Acestea sunt teme pe care noi le dezbatem la cursurile de roboți. 

In sustinerea celor amintite mai sus, stau dovada o multitudine de testimoniale existente pe canalul nostru de Youtube


Scopul companiei noastre a fost și va rămâne pentru totdeauna educația. Ne dorim să formăm investitori cu picioarele pe pământ, cunoscători ai piețelor financiare.


Totodată, această situație a scos la iveală un punct slab în activitatea noastră. Nu susținem că facem totul perfect și tocmai din acest motiv, aceasta situație va schimba procedura internă pentru momentele in care cursantii au nevoie de acces la trainer si acest lucru nu este posibil din diverse motive. Fiecare cursant va avea la dispozitie un numar de telefon pentru informatii cu privire la aspecte tehnice.

Totodată, procedura internă în cazul cursurilor de roboti va suferi modificari si va presupune introducerea unei testari la finalul cursului. Prin aceasta, cursantul trebuie sa demonstreze ca stapaneste tehnicile necesare bunei utilizari a robotului.


Postăm acest comunicat pe canalele oficiale prin care comunicăm cu comunitatea noastră, întrucât, în majoritatea cazurilor, dacă facem postări și comentarii în alte grupuri sau comunități online, mesajele noastre sunt blocate, șterse sau interzise. 

Voting postare: 8

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate