Octavian Neguț

Manager

Numele meu este Octavian Neguț, sunt manager și trainer în cadrul centrului educațional Profit Point și investitor pe piețele financiare.

Am studiat la Universitatea Tehnică de Construcții, iar după terminarea acesteia am realizat că eu vreau să fac ceva diferit. Ideea aceasta m-a adus unde sunt în prezent. Am vrut să fiu altfel decât societatea, prietenii sau părinții mei. Am fost flămând să culeg noi informații din diferite domenii.

Prezentare trainer
Trailer
Cursurile trainerului
Divergențe Ascunse (215 RON)
33 min

Divergențe Normale (80 RON)
12 min

Psihologia din spatele formării divergențelor normale îți poate aduce abilitatea de a întelege când urmează o mișcare corectivă. Astfel vei deprinde abilități de gestionare a tranzacțiilor și îți vei crește rata de succes.

Raportul COT + Market Sentiment (110 RON)
17 min

Învață cum să descifrezi raprotul COT și descoperă cum sentimentul pieței îți transmite detalii importante pe care mulți le interpretează total greșit.

Rația PE (119 RON)
18 min

Descoperă și învață una dintre cele mai cunoscute și apreciate metode de a analiza o companie.
Învață să evaluezi corect afacerea din spatele companiei listate.
Învață să alegi o companie pentru performanța, nu pentru ceea ce crezi.

Can Slim (215 RON)
33 min

Învață cum să alegi o acțiune(stock Pickining) listată la bursa ce are un potențial mare de apreciere prin această analiză completă si complexă în 7 etape.
Descoperă secretele marilor instituții atunci cand vine vorba despre analiza unei companii.

Întrebări frecvente

General

Cine este Profit Point?

Profit Point este o platformă educațională care facilitează accesul românilor la educație financiară și educație investițională.

Indiferent că discutăm despre finanțe personale, investiții în piețe financiare, sisteme automatizate, Profit Point livrează o experiență de top prin cursuri online. Modulele sunt disponibile în orice zi, la orice oră, de pe laptop, tabletă sau mobil.

Ce include plata în platforma Profit Point?

Plata include accesul (nelimitat/7 zile) la un curs sau la o categorie de cursuri. Pe platformă vei găsi mai multe tipuri de plăți. Plata unică pentru acces la un singur curs și plata pentru o anumită categorie de cursuri. Cursurile sunt realizate doar de experții Profit Point și abordează teme de interes atât pentru începători cât și pentru persoane cu experiență.

De unde pot urmări?

Cu Profit Point ai posibilitatea să profiți de educație de oriunde, oricând. Poți învață din cursurile tale preferate de la calculator, laptop, tabletă sau mobil.

Ce cursuri sunt potrivite pentru mine?

Profit Point îți oferă peste 30 de cursuri cu o varietate de categorii precum Finante personale, Investiții, Tehnici de Tranzacționare, Tehnici de Analiză și Tranzacționare Algoritmică. Cursurile au fost concepute astfel încât să existe diversitate și în funcție de gradul de experiență. Astfel, indiferent că ești începător, intermediar sau avansat vei găsi cu ușurință cursurile potrivite ție.

Cât de des se actualizează conținutul platformei?

Profit Point își propune să actualizeze în permanență conținutul platformei educaționale cu programe și cursuri noi astfel încât tu să ai un motiv întemeiat să te întorci la platformă în mod constant. În acest domeniu nu încetăm să învățăm. Educația înseamnă profit de aceea actualizăm în permanență conținutul platformei.

Prețuri și metode de plată

Cum se plătește?

Platforma Profit Point îți oferă posibilitatea să faci plata online direct de pe site, printr-un sistem de plăți securizat, verificat și certificat. De asemenea plata se poate face și prin transfer bancar.

Sunt categorii de cursuri unde poți avea acces la toate cursurile printr-o singură plată. Ori îți poți alege un anumit curs pe care îl dorești cu posibilitatea de a achita doar cursul respectiv.

Se plătesc taxe precum TVA?

În factură se regăsește prețul cursului + TVA. Există posibilitatea de recuperare a TVA-ului conform legislației în vigoare.

Există garanția serviciului prestat?

Profit Point are ca scop să ofere acces la educație la un standard de calitate de nivel înalt și să îți oferim cea mai bună experiență în acest domeniu. Dacă Profit Point nu este potrivit pentru tine scrie-ne pe adresa de email în termen de 30 de zile de la achiziționarea cursului și îți vom returna plata integral.

Cum îmi pot închide contul de pe platforma Profit Point?

Dacă îți dorești să îți ștergi contul de utilizator de pe platforma Profit Point, intră în setările contului, urmează procedura pentru ștergere cont.
Dacă ai mai multe întrebări, cu încredere te rugăm să ne contactezi.

Cursuri recomandate
Încearcă câteva din cursurile noastre
Introdu adresa de email și îți vom trimite câteva mostre din cursurile și resursele tale favorite
Profit Point 4
Businesses
Cotatii speciale pentru pachete corporate sau de grup
Primeste o Cotatie - deschide un formular de Contact
Primeste o Cotatie
Învață de la experți Înscrie-te la curs
x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate