Profit Point organizează primele cursuri specializate de psihologie în trading

Experţi în dezvoltarea personală prin educaţie financiară de peste 10 ani, Profit Point lansează o nouă linie de cursuri specializate, ce vizează psihologia în tranzacţionare, acestea urmând a fi ţinute de către un psiholog şi trader licenţiat, cu o vastă experienţă în domeniu.

Cursanţii noştri vor descoperi alături de Luminița Leonte importanţa controlului emoţional în tranzacţionarea Forex, astfel încât, indiferent de stadiul la care se află, balanţa rezultatelor în trading să încline spre profit şi nu pierderea generată de frică, lăcomie sau speranţă.

Persoanele interesate pot opta pentru cursul potrivit, în funcţie de nivelul la care se află în trading, astfel:

  • Începători – curs gratuit ce se adresează tuturor celor interesați de tranzacționare, chiar dacă nu au cunoștințe avansate şi se află la începutul carierei de trader. Cursul va fi susţinut săptămânal, în sesiuni de 2 ore pe zi/2 zile pe săptămână, respectând condiţia înscrierii a minim 5 participanţi şi un maxim dat de capacitatea locaţiei în care se desfăşoară evenimentul.
  • Avansaţi – curs contra cost ce se adresează persoanelor care au finalizat instruirea practică, intenţionează să deschidă sau au deschis deja un cont real, însă simt că performanţa lor în trading este influenţată de emoţii. Cursul este compus din 8 şedinţe cu o durată de 2 ore fiecare, dintre care 5 sesiuni despre psihologia traderului şi 3 sesiuni despre psihologia pieţelor financiare.
 

Dintre avantajele participării la acest curs unicat în România, cel mai important constă în posibilitatea de a aborda subiectul psihologiei în tranzacţionare alături de un psiholog şi trader adevărat, cu practică extinsă în domeniu, care poate nu doar realiza o analiză detaliată a emoţiilor în trading, ci şi oferi sfaturi pertinente, în baza propriei experienţe.

După cum ne-a declarat şi Luminița, „această activitate [trading-ul] îţi poate aduce independenţă financiară, dar implică o cunoaştere foarte bună a propriei persoane, nu doar a unor instrumente tehnice. Profesia mea de psiholog m-a ajutat foarte mult în acţiunile mele, atunci când intru pe bursă. Din acest motiv recomand tuturor celor care doresc o eliberare din punct de vedere financiar şi, nu în ultimul rând, şi al timpului liber, să urmeze un curs de dezvoltare personală pentru a-şi putea cunoaşte propria persoană.” .

Vă invităm, aşadar, să rămâneţi alături de Profit Point în continuare şi să ne urmăriţi pentru a afla mai multe detalii despre viitoarele noastre cursuri specializate de psihologie în trading!

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!