Afiliere Agenti Profit Point

AJUTĂ-NE SĂ EDUCĂM FINANCIAR ROMÂNIA!

 

Ştiai că România a ocupat locul 124 din 143  într-un clasament global în care statele sunt evaluate în funcție de nivelul de educație financiară a populației, aproape la egalitate cu țări precum Honduras, Sudan sau Uzbekistan?

 

Ajută-ne să creştem nivelul educaţiei financiare în România şi să nu mai fim codaşi!

 

Ajută-ne să promovăm dezvoltarea personală prin educaţie financiară şi convinge-ţi cât mai mulţi prieteni să vină la cursurile Profit Point!

 

Tu eşti deja printre „premianţi”, ai învăţat atât de multe alături de mentorul tău personal şi deja vezi beneficiile unei educaţii practice şi inteligente.

 

Nu păstra totul pentru tine - poţi câştiga mai mult spunându-le şi celorlalţi despre Profit Point!

 

Pentru că, prin programul de afiliere „Ajută-ne să educăm financiar România”, tu vei fi recompensat de Profit Point cu un comision pentru fiecare persoană nouă pe care o convingi să urmeze cursurile noastre!

 

Programul de afiliere Profit Point

Regulament

Programul de afiliere Profit Point este furnizat de Profit Point România (în calitate de Advertiser) şi se adresează persoanelor fizice şi juridice din România (în calitate de Afiliaţi) interesate de promovarea serviciilor Profit Point către potenţiali clienţi, acţiune în baza căreia acestea beneficiază de un comision.

 

1. Definiţii

Advertiser – Profit Point România, companie furnizoare de servicii de educaţie, dispusă să recompenseze printr-un comision fix sau variabil Afiliaţii care promovează serviciile companiei către potenţialii clienţi.

Afiliat – persoana fizică sau juridică dispusă să promoveze imaginea şi interesele Advertiserului către terţe persoane, recompensată cu un comision în momentul achiziţionării serviciilor Profit Point de către potenţialul client.

Potenţial client – orice persoană care a achiziţionat minim unul dintre serviciile (cursurile) Profit Point, în urma acţiunilor de promovare realizate de către Afiliat.

 

2. Servicii

Afiliatul se obligă să promoveze imaginea şi interesele advertiserului, prin prezentarea şi aducerea în atenţia potenţialilor clienţi a serviciilor furnizate (cursurile Profit Point) şi menţinerea relaţiilor dintre potenţialii clienţi şi advertiser, în schimbul unui comision.

 

3. Comision

Comisionul acordat în cadrul acestui program de afiliere se stabileşte individual, în momentul semnării contractului, şi variază în funcţie de rezultatele obţinute de afiliat în cadrul procesului de promovare a serviciilor Profit Point, în baza unei grile de comisionare. Comisionul se achită afiliatului la începtului lunii, pentru rezultatul lunii anterioare în care potenţialii clienţi au achiziţionat unul sau mai multe dintre serviciile oferite de Profit Point.

 

4. Locul de desfăşurare

Programul de afiliere este organizat şi de desfăşoară în toate cele cinci sedii Profit Point din România – Bucureşti, Cluj, Constanţa, Iaşi şi Timişoara.

 

Pentru mai multe detalii nu ezita să ne contactezi aici!

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!