Ce cărți mai citim în weekend?

Nu ai niciun plan în acest weekend?  Nu e nicio problemă! Îți propunem o serie de cărți între ale căror coperți vei găsi ceva nou, neîncercat până acum. 

Sunt cărți care te impresionează, te învață lucruri noi și îți oferă experiențe interesante, astfel încât îți vei dori să le răsfoiești din nou și din nou. 

Dacă nu le-ai citit până acum, așteptăm să aflăm cum ți s-au părut!

ABC-ul personalității, după Lothar Seiwert


În general, suntem siguri că ne cunoaștem personalitatea și cum trebuie să ne comportăm în cursul vieții pentru a avea succes. Citind această carte, însă, vei realiza că lucrurile stau altfel. Vei înțelege cine ești tu cu adevărat, ce înseamnă o persoană dominantă, cine este prietenul tău, clientul tău, prietenul tău, partenerul tău. Vei învăța, pas cu pas, cum să te comporți cu oamenii în așa fel încât să poți construi cu ei relații de succes. Cartea conține informații valoroase, imagini în care fiecare personalitate este personalizată prin culori aparte, dar și exerciți care te ajută să pui în practică tot ce ai învățat.

Spirit sănătos în corp sănătos, după Peter Deunov


Sănătatea minții și a corpului rezultă din buna organizare și ordinea perfectă între gânduri și acțiuni. Ori medicina contemporană și tehnologia își vor atinge apogeul doar atunci când vor fuziona cu știința inițiatică. Autorul ne transmite ideea că omul nu este doar un corp fizic, ci posedă, de asemenea, un suflet spiritual şi un spirit divin şi etern. Corpul fizic al omului este numai o mică porţiune, care reprezintă o doză infinitezimală din fiinţa sa globală.

Practica gândirii pozitive, după Joseph Murphy


Cei care își insuflă mereu ideea de bogăție, progres, succes, își pot activa puterea subconștientului astfel încât să obțină cu adevărat ceea ce-și doresc, pentru că legile gândirii şi ale credinţei sunt tot atât de imperioase ca şi cele ale naturii. Cine gândeşte astfel este propulsat din interior să obțină succesul, pentru că subconștientul este cea mai bună sursă de inspiraţie, indiferent de circumstanțe.

Manual pentru viață, după Joe Vitale


Criză. Recesiune. Probleme economice. Pierderi în afaceri. Șomaj. Sună îngrozitor, nu-i așa? Dar toate acestea pot fi depășite. Joe Vitale ne propune o serie de lecții de viață ca garanție imbatabilă a succesului personal! Vei afla cum să trăiești la maxim orice clipă; să faci față perioadelor dificile; să valorifici șansele propice obținerii succesului, să fii tu însuți; să crezi în tine; să descoperi sensul vieții; să lucrezi în echipă, să-ți accepți greșelile pentru a persevera. Cu alte cuvinte, vei găsi definiția personală a succesului!

Distruge-ți obiceiurile nocive, după Joe DispenzaUn bestseller ce conține strategii şi tehnici de transformare mentală. Tot ceea ce faci, implică activitatea creierului - modul de a gândi, de a simţi sau de a acţiona, precum şi felul în care te înțelegi cu ceilalți. Creierul este organul propriei personalităţi, al caracterului, al inteligenţei şi al tuturor deciziilor pe care le iei. Cu un creier mai sănătos eşti mai fericit, mai sănătos fizic, mai bogat, mai înţelept şi iei, pur şi simplu, decizii mai bune, care te ajută să te realizezi şi să trăieşti mai mult!

Citește și: 

Cele mai bune cărți de dezvoltare personală - online, gratuit

10 cărți gratuite despre bani și educație financiarăVoting postare: 8

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia

x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate