Profit Point cursuri nu sunt obligatorii pentru colaborarea cu Optimum Invest

11.09.2015

În urma numeroaselor critici şi opinii eronate propagate în online despre cursuri Profit Point menţionează că serviciile de educaţie, respectiv cursurile susţinute, nu sunt obligatorii pentru persoanele interesate de o colaborare cu Optimum Invest, în calitate de trader.

Între Profit Point şi Optimum Invest există un acord de furnizare de servicii, prin intermediul căruia se stabilesc clar anumite aspecte, dintre care, pentru menţinerea transparenţei activităţii desfăşurate, le menţionăm pe cele esenţiale.

  • Profit Point cursuri nu sunt obligatorii pentru colaborarea cu partenerul nostru Optimum Invest.

Candidații pot alege dacă doresc să se specializeze pe cont propriu, prin studiu individual de exemplu, și ulterior să fie testați gratuit în vederea propunerii contractului, sau să se specializeze în cadrul Grupului Profit Point.

După cum se poate observă și pe site-ul partenerului Optimum Invest, pentru a începe o colaborare, nu este obligatorie specializarea candidatului în centrele de formare  Profit Point, ci sunt necesare anumite abilități de tranzacționare pentru a putea îndeplini condițiile de selecție.

  • În baza parteneriatului cu Optimum Invest, Profit Point cursuri oferă o inițiere, cu toate costurile acoperite, care durează 5 zile.

Training-ul a fost conceput pentru ca fiecare candidat să își poate face o idee concretă despre această activitate și despre posibilitatea de a  colabora cu Optimum Invest.

  • Profit Point cursuri contra-cost au caracter practic şi sunt plătite doar de către persoanele cu rezultate, interesate de continuarea specializării în domeniu.

Persoanele care, în urma training-ului, au rezultate  bune şi consideră că acest domeniu este de interes pentru ele, pot opta pentru cea de-a două etapă a instruirii. În aceasta se încadrează cursurile practice contra-cost care reprezintă specializarea în activitatea de trading şi pentru care se încheie un contract de prestări servicii. Suma achitată de cursant reprezintă partea de cheltuieli administrative şi se returnează acestuia la momentul îndeplinirii condiţiilor din contract.

  • Conform contractului, Profit Point îşi recupereaza de la Optimum Invest costurile integrale pentru specializarea cursanţilor care îndeplinesc condiţiile de selecţie.

Specializarea include cursuri, seminarii, workshop-uri despre tranzacționarea pe piețele financiare și principiile acesteia de funcționare pentru persoane care își manifestă interesul să obțină, să asimileze cunoștințe și abilități  cu scopul de a colabora cu Optimum Invest.  În prezent, costul unui curs oferit unui client interesat de tranzacționarea pe piețele financiare  este de 4.000 RON.

  • În cadrul parteneriatului, Profit Point oferă servicii de educaţie iar Optimum Invest oferă servicii de finanţare şi oportunitate de colaborare

Persoanele care  urmăresc o colaborare cu Optimum Invest, dacă decid să se specializeze în cadrul companiei, nu plătesc cursul integral, mai exact achita 20% din contra-valoarea cursului, urmând că după testare, la momentul îndeplinirii condițiilor de selecție să le fie restituită chiar și această sumă. Grupul Profit Point își recuperează de la Optimum Invest costurile integrale care au existat cu specializarea persoanei respective, conform înțelegerii existente.

În final, reatragem atenţia asupra confuziilor create şi informaţiilor eronate răspândite prin diferite canale online, fiecare candidat fiind informat în cadrul interviului că specializarea în cadrul Profit Point nu este obligatorie pentru colaborarea cu Optimum Invest.

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate