Eşti sigur că nu vrei să afli care sunt cele mai bune tehnici de multiplicare a banilor?

Pentru că doar la workshop-ul Profit Point din cadrul Timişoara Business Days 2016, susţinut pe 6 şi 7 aprilie, le vei putea descoperi. Şi cum a mai rămas foarte puţin timp până la acest eveniment dedicat culturii antreprenoriale sănătoase şi durabile în România, te îndemnăm să nu mai pierzi niciun minut şi să te înscrii acum, numărul locurilor disponibile scăzând pe măsură ce citeşti aceste rânduri.

Workshop-ul „Tehnici de multiplicare a banilor prin investirea lor inteligentă”, susţinut de Alexandru Chirilă (Director General Profit Point România) este dedicat atât celor care se află la început de drum în sfera antreprenorială, cât şi celor cu experienţă, dar care înţeleg că dezvoltarea (atât a unui business, cât şi personală) este un proces continuu ce nu se opreşte decât atunci când noi înşine vrem acest lucru.

Încă nu te-am convins că nu trebuie să ratezi acest eveniment? Ce zici, atunci, de următoarele argumente?

De ce tehnici?
  • pentru că speaker-ul va pune accentul pe aspecte practice, cu abordare concretă, pornind de la contextul economic actual (ratele de dobândă, Robor, ofertele de creditare ale băncilor etc.);
  • pentru că ne vom baza pe o atentă analiză a modificărilor sistemului financiar mondial, a deciziilor marilor bănci centrale şi deciziilor/influenţei BNR-ului asupra sistemului financiar românesc.
 

De ce multiplicarea banilor?

  • pentru că doar antreprenorii cu puternice cunoştinţe economice şi un discernământ financiar pe măsură pot evolua cu succes în mediul de afaceri românesc;
  • pentru că prea puţini dintre noi au cunoştinţe aprofundate în materie de credite bancare în valută, depozite, evoluţia preţului carburanţilor la pompă sau investiţiile pe pieţele de capital, elemente care influenţează direct succesul unui business.
 

De ce investirea inteligentă?

  • pentru că cea mai inteligentă investiţie este cea în tine şi în educaţia ta financiară, pilonul principal aflat la baza afacerii tale;
  • pentru că antreprenoriatul nu este doar despre bani, este despre ceea ce ştii despre ei, obţinerea şi multiplicarea lor.
 

Ne vedem, atunci, la Timişoara Business Days 2016, da?

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!