Interviu: De vorbă cu Geantă Costel Alin, cursant Profit Point, acum Trader Optimum Invest

Ambiția și perseverența care a demonstrat-o Geantă Costel Alin în activitatea de trading, astăzi îi aduc vești bune. Mai exact un contract de colaborare cu Optimum Invest, una dintre cele mai mari asociații pentru traderii profesioniști.

Alin are planuri mari în această direcție și noi credem că va obține ce își dorește dacă și mai departe va fi la fel de implicat și disciplinat cum a fost la cursurile Profit Point.

Haideți să îl cunoaștem mai bine pe Geantă Costel Alin:

1. Există păreri împărţite privind job-ul de trader – cum ai ajuns să fii interesat de un astfel loc de muncă?

Am aflat accesând site-ul Ejobs.

2. Posibilitatea de a colabora cu Optimum Invest nu prevedea obligatoriu şi urmarea cursurilor Profit Point, dar totuşi tu le-ai ales. De ce? 

Pentru a obține o calificare în acest domeniu.

3. Cum ţi s-a părut întreg procesul de educaţie financiară – greu sau uşor?

Procesul de educație financiară este extrem de interesant și educațional.

4. Ce ai apreciat cel mai mult în cadrul pregătirii tale cu specialiştii Profit Point? Ne poţi da un exemplu concret, care ţi-a rămas întipărit în minte? 

Să înteleg mișcarile din piața valutară. Am apreciat faptul că am început să înțeleg exact care sunt factorii care generează și care influențează aceste mișcări.

5. Există diferenţe între ceea ce ai crezut că se va întâmpla, înainte de angajare, şi ce ai descoperit ulterior? 

Înainte de angajare nu știam ce este un trader. Diferența este că acum înteleg mult mai bine ce are de făcut în realitate un trader. Altfe diferențe nu există!

6. În încheiere, din propria experienţă, care crezi că sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze cineva care doreşte să devină trader? 

În primul rând e important să își dorească să devină trader. Nu este suficient să își dorească doar un job bine plătit, ci trebuie să fie atras de activitatea de tranzactionare. Ca și sfat, să urmeze cursuri de specialitate, dacă au posibilitatea cursuri reale, la sediu, cu traineri, mentori, nu doar cursuri online sau studiu individual.

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!