Interviu: De vorbă cu Tudor Vlad Burlan, cursant Profit Point, acum Trader Optimum Invest

Suntem mândri să îl prezentăm pe Tudor Vlad Burlan, un tânăr care a dat dovadă de implicare, devotament și atenție maximă la cursurile Profit Point.

Drept urmare, a obținut poziția de trader, oferită de partenerul nostru, Optimum Invest.

Tudor  a fost hotărât să-și facă o carieră în acest domeniu,  determinarea lui l-a adus astăzi în fața unui contract de colaborare cu Optimum Invest, una dintre cele mai mari asociații pentru traderii profesionisti.

Haideți să vedem ce povestește Tudor despre această realizare:

1. Există păreri împărţite privind job-ul de trader – cum ai ajuns să fii interesat?

Am ajuns să fiu interesat de un astfel de job în urma unei interacțiuni cu piața reală, ca mai apoi să aflu despre cursurile de la Profit Point și despre oportunitățile oferite celor mai buni cursanți.

2. Posibilitatea de a colabora cu Optimum Invest nu prevedea obligatoriu şi urmarea cursurilor Profit Point, dar totuşi tu le-ai ales. De ce? 

Deoarece este necesară educația financiară înainte de a începe o astfel de activitate.

3. Cum ţi s-a părut întreg procesul de educaţie financiară – greu sau uşor?

Ca în orice domeniu este greu la început, dar spre finalul pregătirii îți dai seama că înțelegi totul mult mai bine și te obișnuiești.

4. Ce ai apreciat cel mai mult în cadrul pregătirii tale cu specialiştii Profit Point? Ne poţi da un exemplu concret, care ţi-a rămas întipărit în minte? 

Am apreciat foarte mult răbdarea oferită de trainerul meu, Elena Știrbu. Ce mi-a rămas întipărit în minte este momentul când am început să înțeleg pe deplin analiza tehnică.

5. Există diferenţe între ceea ce ai crezut că se va întâmpla, înainte de angajare, şi ce ai descoperit ulterior? 

Nu, nu există diferențe!

6. În încheiere, din propria experienţă, care crezi sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze cineva care doreşte să devină trader? 

Primul pas este să urmezi cursuri de specialitate, cu aplicații practice alături de persoane cu experiență. Eu unul, recomand cursurile Profit Point.

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!