Secretele succesului financiar

  Auzi în jurul tău povești ale oamenilor de succes și te întrebi cum au ajuns acolo. Și tu poți pune în practică secretele succesului financiar pentru a avea rezultatele financiare pe care ți le dorești.   voucher-facebook-01  Nu cumpăra produse financiare pe care nu le înțelegi. Informează-te, pune întrebări și alocă-ți timpul necesar studierii produselor financiare pe care vrei să le achiziționezi. Nu cumpăra un produs financiar doar pentru că cineva ți-l vinde dacă nu corespunde nevoilor tale! voucher-facebook-01  Investește pe termen lung în dețineri care au potențial de apreciere precum acțiunile, proprietățile imobiliarele sau propria afacere. Când investești în obligațiuni sau depozite bancare îți împrumuți banii altora pentru a se folosi de ei în schimbul unei dobânzi care uneori nu acoperă rata inflației și comisioanele.
Urmăreşte-ne şi pe pagina de Facebook!
 voucher-facebook-01 Evită să iei decizii financiare pe baza emoțiilor. Investitorii care intră în panică și vând după o corecție majoră pierd oportunitatea de a cumpăra la prețuri reduse. Fii precaut atunci când iei decizii financiare după ce a avut loc un eveniment important în viața ta pentru că ești mai vulnerabil și poți face greșeli mai ușor. voucher-facebook-01 Ia decizii financiare pe baza nevoilor tale și a fundamentelor pe termen lung. Ignoră previziunile financiare pentru că nimeni nu știe ce urmează să se întâmple în viitor. Nu lua decizii pe baza zvonurilor. voucher-facebook-01 Deține propria casa. Pe termen lung a deține propria locuință este mai eficient decât a închiria, dar nu achiziționa propria locuință până când nu ți-ai planificat viața și nu știi în ce direcție vrei să mergi. voucher-facebook-01 Pregătește-te pentru evenimentele importante ale vieții. Cu cât vei anticipa mai bine cele mai importante evenimente ale vieții cu atât le vei face față mai bine și le vei putea planifica mai eficient. voucher-facebook-01 Citește materiale de specialitate care au standarde de calitate ridicată. Calitatea informațiilor pe care le citești este foarte importantă în luarea deciziilor financiare. Selectează-ți cu atenție sursa informațiilor și verifică-le înainte a lua decizii de investiții pe baza lor.  voucher-facebook-01  Stabilește-ți și prioritizează-ți obiectivele financiare și începe să lucrezi în direcția atingerii lor. Fă-ți un plan în vederea realizării obiectivelor financiare propuse și respectă-l cu strictețe. Disciplina financiară este cea care te va ajuta să atingi succesul financiar. voucher-facebook-01 Angajează-te pe tine. Tu îți cunoști cel mai bine interesele și posibilitățile financiare. Dacă trebuie să iei o decizie financiară majoră lucrează cu un specialist care nu este interesat să îți vândă un produs anume ci vrea să te ajute să iei cea mai bună decizie pentru tine. voucher-facebook-01 Investește în educația ta. Să ai bani nu îți este de prea mare folos dacă nu ai sănătate și persoane apropiate cu care să îți petreci timpul. Investește în dezvoltarea ta personală și profesională și îți vei crește valoarea.  voucher-facebook-01 Folosește-ți resursele cu înțelepciune. Nu uita că banii nu sunt cel mai important lucru și nu pot cumpăra orice. Începe să pui în practică aceste reguli și vei vedea cum situația ta financiară se va schimba. Fă o prioritate din îmbunătățirea situației tale financiare și rezultatele nu vor întârzia să apară.   Autor: Mititelu Monica (www.abcdarfinanciar.ro)
Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia

x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!
În momentul accesării site-ului www.profitpoint.ro, se utilizeaza cookie pentru a vă oferi o navigare mai uşoară pe site .
Mai multe detalii despre cookie puteți găsi aici: Politica de confidențialitate