INTERVIU: De vorbă cu Carolina Lelic, cursant Profit Point şi trader Optimum Invest

După cum probabil ştiţi deja din interviurile publicate până acum pe blogul Profit Point, avem foarte mulţi cursanţi interesaţi de tranzacţionarea Forex, care nu au vrut să rateze oportunitatea pusă la dispoziţie de Optimum Invest – semnarea unui contract de colaborare.

Astfel, această companie (una dintre cele mai mari şi mai de succes asociaţii pentru traderii profesionişti din întreaga lume), în parteneriat direct cu Profit Point, i-a oferit şi Carolinei Lelic şansa de a deveni un trader, în adevăratul sens al cuvântului.

Iar Carolina a profitat din plin de ea, acum lucrând în cadrul Optimum Invest. Dar mai bine aflăm detalii direct de la ea!

1. Există păreri împărţite privind job-ul de trader – cum ai ajuns să fii interesat de un astfel de loc de muncă?

O persoană care îmi este rudă lucrează în acest sector şi are succes. În plus, la acest job, întotdeauna m-a fascinat să învăţ ceva nou din domeniul care îmi este aproape - ştiinţele economice. Atunci când mi-am facut studiile la ASE, nu se studia aşa ceva.

2. Posibilitatea de a colabora cu Optimum Invest nu prevedea obligatoriu şi urmarea cursurilor Profit Point, dar totuşi tu le-ai ales. De ce?

Din prima mi-a placut atitudinea angajaţilor Profit Point.

3. Cum ţi s-a părut întreg procesul de educaţie financiară – greu sau uşor?

Pentru mine personal nu a fost greu, a fost mai degrabă captivant.

4. Ce ai apreciat cel mai mult în cadrul pregătirii tale cu specialiştii Profit Point? Ne poţi da un exemplu concret, care ţi-a rămas întipărit în minte?

Cel mai mult am apreciat faptul ca s-a studiat şi teorie, şi practică. Dupa mine, partea practică este indispensabilă pentru cunoştinţe mai profunde. Mi-a placut mult dedicaţia trainer-ului.

5. Există diferenţe între ceea ce ai crezut că se va întâmpla, înainte de angajare, şi ce ai descoperit ulterior?

Nu.

6. În încheiere, din propria experienţă, care crezi sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze cineva care doreşte să devină trader?

Este clar că primul pas ar fi să alegi compania potrivită care pregăteşte specialişti în domeniu (eu am ales Profit Point!). Partea cu cursurile practice trebuie urmată neapărat, după părerea mea. Şi cel mai important - ca să reuşeşti trebuie să ai un scop bine determinat pe care vrei să-l atingi şi motivaţii - pentru mine, spre exemplu, au fost copiii.

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!